• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sakarya olur Izmit olur var mi tavsiye edebileceginiz derdimden anlayacak bir doktor ?

leylosvemecnun

Son günüme kadar, kalp durana kadar❤
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2014
5.461
7.368
398
Saglıkla ilgili aslında biliyorum ama bdv de daha cok görülür diye buraya acıyorum ve artik beni cileden cikaran bir dert.Bu aralar stresli bir dönemdeyim normalde alerjik astımım ve alerjik rinitim var hamilelikte tabiri caizse uyuma dönemine gecti dogumdan sonra hafifledi.1 senedir cok iyiydim ama şu aralar dedigim gibi stresli oldugum icin her daim midem yanıyor reflüm de var hamilelikten kalma dogum yapinca gecmedi midem yaninca basliyorum tikanmaya öksürük cabası doktor reflü astımı tetikler astım da reflüyü dedi tahris edermis yemek borusunu tansiyon hastalarının menüsü gibi menüyle besleniyorum sırf midem yanmasin da öksürmeyeyim diye cigneme tableti ve inhalerim de var ama yeterli gelmiyor doktor dozu degistiriyor iki gün iyi sonra bir mide yanmasi öksürük bal zencefil evet teoride iyi gelir ama benim reflüyü tetikliyor daha beter oluyorum adı malum suruplari kafama dikleyerek iciyorum artik yine gecmiyor benim durumumda olup care bulan var mi ? Bir ortama giremez oldum sürekli öksürünce hasta da ne isi var burada der gibi bakiyorlar cünkü. Sakarya olur Izmit olur var mi tavsiye edebileceginiz derdimden anlayacak bir doktor ?
Evde pelus oyunca battaniye kaldirdim küf olusumu yok toz da yok robot caisiyor günde kac kere yumusatici kullanmiyorum disarida polen falan yok evcil dostumuz yok sigara kullanan yok firin yemegi yapayim o firin buhari beni mahvediyor firin ne alaka mesela ? atladigim detay olabilir mi gercekten hayat kalitem düstü

Bilgim yok konunuz üstte kalsın, Rabbim tez zamanda kalıcı şifalar versin inşallah 🙏

Back