Arkadaşlar son iki ayimda eşimin iş durumundan dolayi sakarya ya geldim. özel bilge hastanesinde sevgi hanıma başvurdum ancak hastane nasıl bilemiyorum yardımcı olursanız sevinirim.
ben sakaryada ikamet ediyorum.hatta bende yeni dogum yaptim.inanin dediginiz hastanenin dogumhanesi oldugunu bile sizden duydum.etrafimdaki ve formdaki arkadslardan orayi tercih eden olmamisti hic.
Allah yavrunuzu bağışlasın hayırlı olsun inşallah . Ben aslında doktor bazlı seçtim o hastaneyı açıkçası doktordan yana hiç bi tereddütum yok sadece odaları vs hizmeti de önemli tabii. Konak hastanesini düşünüyordum çok maddiyata yönelikler vs gibi fikirler gelince buraya yöneldim acikcasi
tesekkurler.insallah sizde saglikli dogum yaparsiniz.sizin ilk gebeliginizmi?konakta dogum yapan arkadslarim var memnunlar aslinda.hamileligim boyunca ben cok arastirmistim cok ikilemde kaldigimda olmustu.insallah memnun kalirsiniz hastaneden ve doktordan.dogum fiyati nasilmis peki?
Aslında uçurum yok aralarında ama ben ilk muayeneden sonra sahibini tanıyan bi akrabamla irtibata geçtim o da etkili oldu. ücretten ziyade birebir hemşire olur vs tanımak daha önemli. Bide orda doğum yapanlardan bilgi almak daha da rahatlatirdi içimi. Ben doğum için anneme geldim eşimin isi dolayisiyla o yüzden böyle bilgi edinemedim istanbuldayim normalde . son iki ayimda burda hastane doktor telaşına düştüm :)