Sakarya veya Kocaeli'de doktor tavsiyesi

white_angel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2008
73
0
86
Sakarya
Arkadaşlar bende ameliyat olmak istiyorum ama doktor konusunda bi fikrim yok.sakarya yada kocaelinde doktor bilenler yardımcı olabilirler mi teşekkürler:44:

Canım bende sakaryadayim ama oralarda bu konu pek yaygın değil İstanbul çok yakın oradan bir doktor bulmanı öneririm ben 31 inde ameliyat olucam doktorum Emre ilhan

Canım bende sakaryadayim ama oralarda bu konu pek yaygın değil İstanbul çok yakın oradan bir doktor bulmanı öneririm ben 31 inde ameliyat olucam doktorum Emre ilhan

evet canım maalesef öyle ama istanbulda olmakta benim için sorun olur onu en son çare olarak düşünücem.
Senin ameliyatada çok az kalmış inşallah çok iyi geçer,harika bi burnun olur :))Özelden ne kadara yaptıracagını yazar mısın bana?
sevgiler:16:

merhabalar
ben de kocaelinde yaşıyorum ve nisan sonu gbi amlyt olmak istiyorum benimle tecrübelerinizi özelden paylaşır mısınız fotolarınızı da ben özelden mesaj atamıyorum kararsızım

Back
X