SAKARYADA DOĞUM ÜCRETLERİ

semisotu

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2015
226
351
53
41
Hayırlı günler..

Sakaryada özel hastanelerde doğum ücretleri ne kadar bilgi aktarabilir misiniz?

Merhaba ; Altınova normal 1100 Tl sezeryan 1300 Tl Beyhekim normal 1500 Tl sezeryan 1300 Tl vatan hastanesi normal 900 Tl sezeryan 1100 Tl özel konak tıp merkezi normal 1300 sezeryan 1500 Tl bildiğim bunlar.

Teşekkürler altınovaya gidiyorum bende şimdiden bir araştırmaya girdim mecbur hayırlısı bakalım

Bende vatana gidiyorum ilk doğumumu gerçekleştiren doktorda doğum yapıcam yine kısmetse

inşaAllah hayırlısıyla kurtuluruz da güzel bir doğum hikayemiz olur çok korkuyorum (

İlk bebeğiniz mi ? Benim ilki normal oldu kısmetse buda öyle olacak öyle korkulacak Bişey yok içinizi ferah tutun

Evet ilk bebeğim normal olsun diye çok istiyorum ama belimde iki kırık var ama cesaretim de var Allah hayırlısını nasib etsin de inşaAllah normal normal sağlıkla kucaklayalım bebişlerimizi

23 Ekimde Altinovada sezeryan oldum
1270 tl odedik.

23 Ekimde Altinovada sezeryan oldum
1270 tl odedik.

Peki odalar tek kişilik heralde bide odada ne gibi şeyler bulunuyo kapı süsü işte bebeğin yattığı şey süslü felan uluyor mu? Anneye bebeğe ek olarak ne veriliyor ki acaba :)

Peki odalar tek kişilik heralde bide odada ne gibi şeyler bulunuyo kapı süsü işte bebeğin yattığı şey süslü felan uluyor mu? Anneye bebeğe ek olarak ne veriliyor ki acaba :)
Odalar tek kisilik. Refakatci icin tekli koltuk var acilip yatak olabiliyor. Susleme olarak sadece kapi susu var. Bebek icin seffaf bir besik var. Bebege ek hic bisey vermiyolar sizin hazirladiginiz dogum cantanizda ne varsa onu kullaniyolar :) Anne icin ped hasta bezini veriyolar. Birde lohusa serbeti ve kayisi hosafi oluyor oda da.

adatıp yenilendiğinden beri daha iyi diye duyuyorum.ben özel hasyaneye gitmiyorum doğumevine devam ediyorum.hazır sakarya demişken yazayım dedim belki fikir veren olur :) doğumevinin özel odaları nasıl acaba,normalde muayenelere eşleri almıyolar enazından bebeği görmeye rahat gelsin istiyoruz

doğum evinde özel oda ve şartları nasıl ben de gidince sorucam hem altınovaya hem devlet hastanesine gidiyorum 5 inde devlet hastanesinde randevum var bakalım bilgi alırsam bilgi veririm..
Özel hastanede istememin tek nedeni rahatlıkla yanıma gelebilmeleri devlet hastanesi daha sıkı olduğu için babası da ben kalacam gece diyo :))

aynen öyle yanımızda olmak istiyolar doğal olarak .hır çıkar valla:)

Buarada devlette epidural yapmadıklarını duydum hemsire arkadasımdan.garip bi uygulama ,araştırcam yine de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…