Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya evet ben de sakaryada yaşıyorum ve çok kararsızım özel hastanede mi olmalı, doğum evinde mi? ben otelcilik hizmeti de iyi olsun istiyorum, ilgi alaka olsun. konforlu olsun, refakatçim rahat etsin, doğumevinde özel odada kalma şansım var ancak ebe, hastabakıcı , hemşire her neyse ilgileri nasıl olur bilmiyorum, doktor olarak zaten doğumevinde çalışan doktorun özel muayenesine gidip sezeryana karar verebilirim, o zaman doktor zaten güzel ilgilenir ancak rahat edebilir miyim? bir sürü doğum oluyor, en özel zaman ve annelerin en çok nazlı olacağı zamanlar, çekerler mi devlet kurumunda bilemiyorum. fazla da paylaşım yok.. lütfen bu kıyaslama konusunda aydınlatanlar olursa tecrübelerini paylaşmak isterim.
evet doğumda insan daha da nazlanmak ister. bende öyle düşünüyordum ama ilaç mümessili bir tanıdıkla görüştük oda sami beye gelmiş hep kontrollere ama doğumu doğum evinde yapmış. burdakilerin haftada yaptıüı doğumu onlar 1 günde yapıyolar dedi. mantıklı geldi. beni pışpışlamalarından çok bana deneyimleri ile bilinçli bir şekilde yaklaşmaları benım için daha iyi.
benım daha önce bir düşüğüm oldu ve gece altınovaya gittim.genç bir ebenın yaptığı saçmalıkları burda anlatamam size. sonrasında başhekime kadar çıkıp şikayet etttik eşimle. ama ne çıkar.... sırf sami bey diye gidiyorum altınovaya ama doğum benım için altınovada sakıncalı. doğumda son ana kadar ebe var. doktor değilll... hakkımızda hayırlısı olsunnn