Sakaryada kadın doğum için bakarmısınızz:)

Humeyra000

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2018
245
219
103
31
Merhaba hanımlar. Öncelikle iyi günler. Henüz hamileliğimin başında sayılırım ve hala bir doktorum yok. Sakaryada bir devlet hastanesine gittim ama durum felaket. Doktorlar ne ilgileniyor ne derdimi dinliyor. Midem bulanıyor iştahım yok kilo alamıyorum diyorum bana sabahları tuzlu şeyler ye kendini zorla diyor. Ne bir vitamin yazıyorlar nede başka bişey. Vejeteryan değilim ama et süt yumurta balık yiyemiyorum. Hiç olmazsa kalsiyum açısından vitamin alabilirdim. Neyse uzatmayayım. Devlet hastanelerinden hoşlanmadığım için özel hastane arayışına girdim. Sakaryada bildiğiniz memnun kaldığınız bir doktor veya özel hastane var mı. Ve ücretleri neler. Henüz hiç bilgi sahibi değilim. Artık sabit bir doktora gitmem gerekiyor. Şimdiden teşekkürler hepinize

Hayırlısıyla kucağınıza alın bebeğinizi inşallah
2 oğlumda da Turgay şenen'e gittim. İlk hamileliğimde birçok dr gezdim en son içime sinen Turgay bey olmuştu. Kadın doğumun karşısında polikliniği vardı ama artık Sakarya'da yaşamıyorum aynı yerde mi bilmiyorum. Fiyat konusunda bilgi veremem küçük oğlum 8 yaşında oldu

gerçekten onca doktor var ama iyi doktor bulmak ne kadar zor oldu.... herkes işini hakkıyla bi yapsa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…