Sakaryada Kadın Doğumcu Sami KEMİK

sevındım c nm benım
ay senınde kızın bayagı buyumuştur nasıl saağlıgı falan nasıp olursa oğlumuz olcak cnm kaldı 40 gunumuz

3 gün sonra 8 ay bitiyor teyzesi disleri cıktı emekliyor hic durmuyor sizinde az kalmıs canım insallah sağ salim alırsın bebisini kucagina:16::16:

Kızım 2011 Ekim ayında Altınova Hastanesinde doğdu. Bir problem yaşamadık. Ne doktordan nede hastaneden. Bu 3. yılım Sami bey ile. Zira 2 aylık yeniden hamileyim :17: Soruyu soralı epey zaman olmuş ama endişelerin tam olarak ne direk soru cevap konuşsak senin için daha iyi olur diye düşünüyorum. Buralarda olursan elimden geldiğince yardımcı olmak isterim :13:

Merhaba Allah hayırlısıyla kucağınada almayı nasip etsin. Benim kısa sürede ikinci gebeliğim olduğu için doktorun söylediğine göre vücut gebelik yerine yabancı madde muamelesi yapıyormuş kuzuma :) Bu yüzdendir ki bulantılarım ve adet ağrısına benzer sancılarım oluyor sık sık. Ama en çokta halsizlik ve sürekli uyku hali. İlk 3 ayı atlatalım Allahın izniyle tüm bunlar geçer diye umut ediyorum, yani inşallah :49:
canım cevap vermişsin ama görmedim ben bende memnunum sami beyden arrtık zaten kaldı 39 gün Allah nasip ederse az kaldı bakalım rabbim hayırlısıyla seninde ikinci bebişine kavuşmayı nasip etsin...
sen normal doğummu yaptın sezeryanmı ? normal se doğumhanede ebeler falan nasıldı ilgileri merak ediyorum...

ya bende sami bey e gidiyorum suana kadar 3 kere gittim memnun kaldım ama her kafadan bir ses çıkıyor her doğuma girmiyor diye . bilgisi olan var mı acaba ?

dogumaa gırmıyorsa gıtmenınde manası yok off kafam karıstı ıyıcee...
canım normal doğumda hastanenin genel prosedürü kendi doktorun nöbetçi ise o giriyor tabi mesai saatleri dışındaysa mesai saatlerinde doktorun geliyor yani hastanenin prosedürü böyle

arkadaşlar merhaba benim bu 2. gebeliğim ilk doğumum sezaryen bu da mecburen sezaryen olacak. sakaryaya tayinimiz çıktı geleli daha1 ay oldu. drları çok iyi bilmiyorum ama sami kemik e gittim 1 kez dr çok sıcak kanlı biri. peki sezaryen olan var mı aranızda? drun sezaryeni nasıl bunu çok merak ediyorum ve hangi dra gideceğimi bilmiyorum:(

Back
X