Sakarya'da yaşayıp gebelik tedavisi gören var mı???

ygmr81

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2011
108
13
98
Selam arkadaşlar. Sakarya'da yaşayıp, gebelik için tedavi olan arkadaşlar varsa iyi bir doktor arıyorum, bana hastane ve doktor ismi önerebilir misiniz acaba ?????

merhaba ben gebelik için tedavi görmedim fakat düşüğüm olmuştu film çekilmişti.2 doktor tüplerde tıkanıklık ve genişleme olmuş " tüp bebek " demişti. iki yıl geçti üstünden ama yanlış hatırlamıyorsam düşüklerden dolayıydı

doğum evinde gittiğim bir doktorum bi sorun göremediğini söyledi ve sakarya eğitim ve araştırma hastanesinde prof.dr. arif serhan cevrioğlu na yönlendirmişti. o ise gebe kalabilirsin bir sorun yok demişti ve gerçekten de ben o ay hamileydim.ilgili ve iyi bir doktor tavsiye ediyorum.

Son düzenleme:
merhaba ben gebelik için tedavi görmedim fakat düşüğüm olmuştu film çekilmişti.2 doktor tüplerde tıkanıklık ve genişleme olmuş " tüp bebek " demişti. iki yıl geçti üstünden ama yanlış hatırlamıyorsam düşüklerden dolayıydı

doğum evinde gittiğim bir doktorum bi sorun göremediğini söyledi ve sakarya eğitim ve araştırma hastanesinde prof.dr. arif serhan cevrioğlu na yönlendirmişti. o ise gebe kalabilirsin bir sorun yok demişti ve gerçekten de ben o ay hamileydim.ilgili ve iyi bir doktor tavsiye ediyorum.

Öncelikle teşekkürler. Bahsettiğin doktor şu yeni yapılan, eski terminalin ordaki hastanede mi? Kadın doğum hastanesinden mi yönlendirildin? Ordaki doktorlar da uzman değil mi? Yönlendirme yapmalarına şaşırdım ... Sanırım yoğunluktandır.... Kadın doğumda fazla ilgilenemiyorlar, peki doktorun tek tek anlattımı sana hani özellerdek gibi, çünkü ben de gittim kadın doğum hast. e , verdiği ilaçların nasıl kullanılacağını bile anlatmamıştı doğru düzgün?

Öncelikle teşekkürler. Bahsettiğin doktor şu yeni yapılan, eski terminalin ordaki hastanede mi? Kadın doğum hastanesinden mi yönlendirildin? Ordaki doktorlar da uzman değil mi? Yönlendirme yapmalarına şaşırdım ... Sanırım yoğunluktandır.... Kadın doğumda fazla ilgilenemiyorlar, peki doktorun tek tek anlattımı sana hani özellerdek gibi, çünkü ben de gittim kadın doğum hast. e , verdiği ilaçların nasıl kullanılacağını bile anlatmamıştı doğru düzgün?

ben teşekkür ederim.bahsettiğim doktor korucukta .merkez de değil.ama internet randevu bölümünden randevu alabilirsin o doktora.
evet kadın doğum hastanesinden yolladı doktor.bu doktor prof..zaten eğitim ve araştırma hastanesi adı üzerinde.doğum evi çok kapasiteli bir hastane değil diye hatırlıyorum.birde ertan çelik , musa yılmaz ve o dönemde olan kemal yıldız çok iyi doktorlardı.

evet öncelikle muayene etti.durumu anlattı.hiçbirşeyimin olmadığını anne olabileceğimi söyledi ve orada beklerken bi sürü bayan vardı aşılama için gelmişlerdi.o hastane de aşılama da yapılıyormuş.tüp bebek yapılıyor mu bilmiyorum ama.

kesinlikle gitmelisin.

İnternetten randevu sistemi değişti değişeli doktorlara ulaşmak ne mümkün !!! Korucuktaki kadın doğum merkezdeki yeni hastaneye taşınmış. Önceden almaya izin vermiyo sistem ama randevusuz gidip muayene şansı var mı acaba? Onu öğrenmem lazım sanırım ....

yeni hastahane yapılacaktı.sanırım yeni yerlerine taşınmışlar.randevusuz mümkün değil ancak çoook erken gidip sıra alabilirseniz mümkün fakat bazı bölümler gibi önceden randevu almak gerekebilir.çünkü asistanlar da duruyor orada.önemli olan prof.serhan a muayene olabilmek.

tlf ile randevu alsanız?ben internetten yoğun olduğunda kitleniyordu sistem tlf la alıyordum ve ona rağmen zor randevu buluyordum.birde tlf la deneyin baktınız olmadı sabah erkenden gidersiniz.o gün içerisinde bulamazsanız da bi sonraki güne alma şansınız olabilir.

Bakıcaz artık, çalışıyorum ben, öyle hergün sabahtan gidip şansımı deneme şansım yok ama ...neyse, yine de tekrardan teşekkürler ;)

cnm bey bahsedılen dr cok ıyı bwnım arkadaşım gıdıyo hatta yıllar sonra pkolu oldugunu o dr sayesınde öğrendı gecen ay aşılma yapıldı tutmadı ona randavu almak cok zor cnm önce yenı acılan hastaneden randavu alıcaksın kadın doğuma o senı yönlendırıyo arkadaşım kısırlık bölumunden almış öle deedı cnm gecen bı arkadaş ıcın sormuştum

cnm bey bahsedılen dr cok ıyı bwnım arkadaşım gıdıyo hatta yıllar sonra pkolu oldugunu o dr sayesınde öğrendı gecen ay aşılma yapıldı tutmadı ona randavu almak cok zor cnm önce yenı acılan hastaneden randavu alıcaksın kadın doğuma o senı yönlendırıyo arkadaşım kısırlık bölumunden almış öle deedı cnm gecen bı arkadaş ıcın sormuştum

kadın doğumda herhangi bi doktordan randevu alsam oluyo mu? yani aslında ben size değil arif serhan bey e ulaşmaya çalışıyorum deyince yardımcı oluyolar mı :) farkındayım sorunun saçmalığının ama tam olarak anlamaya çalışıyorum :17:

Back
X