Osman Kılıç, sanki engelli olmanın Allah’ın bir cezası olduğunu söylediği gibi yanlış algı oluştuğunu söyledi.
bu kişi normal değil bence.."Kazadan sonra bir yerini kaybeden insanın psikolojisi bozuluyor. Biz bu noktada devreye girmeliyiz. ’Bu Allah’ın vergisi, ben bir hata yaptım, bu cezayı çekiyorum’ demesi gerekiyor. İnsanlar yaşarken hatalarını görürler. Bu hatalara karşılık da Allah tarafından bazı cezalar verilir. Bir kere yaşarken bunu görmek lazım. Allah kulunu çok sever. Kulunun yaptığı hatalara bir aldırmaz, iki aldırmaz, beş aldırmaz. Der ki, ‘Ey kulum sen hala niye kendine gelmiyorsun.’ Bu hadisi şerifte de var. İşte burada müftülüğümüz devreye girecek."
La havle vela kuvvete, yok yok hakikaten şu son zamanlarda ağzını açan herkesin şaka olduğunu düşünmeye başladım. Bu nasıl bir zihniyettir, bebeği doğuştan engelli olanlara, 3-5 yaşındaki bebesinin eli, ayağı kesilen insanlara ne diyecek acaba bu şahıs?
2 yaşındaki süt gibi bebelerin ne hatası varmışta elleri, ayaklarını kaybediyorlarmış?
Yazık yazık, ağızlarından çıkan sözleri hangi cüretle söylüyorlarlar bilmem ama lafın nereye gideceğini bilemeyecek kadar bilgisizler ve maalesef müslümanlıktan bi'haberler
bu kişi normal değil bence..
Maalasef seçiliyorlar halkta sesini çıkaramıyor..kaç tane tanıdığım ailenin evladı doğuştan özürlü..ağzı olan konuşuyor Mune..okumuş cahil bunlar..O zaman dernek başkanlığı yaptırmasınlar, engelli insanlarla alay eder gibiler, kaldırımları görme engelliler için olan kabartma şeritlerle süsleniyor, otistik çocuklara laf söyleniyor, zaten yollar kaldırımlar engelliler için şaka gibi yapılmış, tekerlekli sandalyeler için yapılan rampalar desen komedi.
O zaman dernek başkanlığı yaptırmasınlar, engelli insanlarla alay eder gibiler, kaldırımları görme engelliler için olan kabartma şeritlerle süsleniyor, otistik çocuklara laf söyleniyor, zaten yollar kaldırımlar engelliler için şaka gibi yapılmış, tekerlekli sandalyeler için yapılan rampalar desen komedi.
"Kazadan sonra bir yerini kaybeden insanın psikolojisi bozuluyor. Biz bu noktada devreye girmeliyiz. ’Bu Allah’ın vergisi, ben bir hata yaptım, bu cezayı çekiyorum’ demesi gerekiyor. İnsanlar yaşarken hatalarını görürler. Bu hatalara karşılık da Allah tarafından bazı cezalar verilir. Bir kere yaşarken bunu görmek lazım. Allah kulunu çok sever. Kulunun yaptığı hatalara bir aldırmaz, iki aldırmaz, beş aldırmaz. Der ki, ‘Ey kulum sen hala niye kendine gelmiyorsun.’ Bu hadisi şerifte de var. İşte burada müftülüğümüz devreye girecek."
La havle vela kuvvete, yok yok hakikaten şu son zamanlarda ağzını açan herkesin şaka olduğunu düşünmeye başladım. Bu nasıl bir zihniyettir, bebeği doğuştan engelli olanlara, 3-5 yaşındaki bebesinin eli, ayağı kesilen insanlara ne diyecek acaba bu şahıs?
2 yaşındaki süt gibi bebelerin ne hatası varmışta elleri, ayaklarını kaybediyorlarmış?
Yazık yazık, ağızlarından çıkan sözleri hangi cüretle söylüyorlarlar bilmem ama lafın nereye gideceğini bilemeyecek kadar bilgisizler ve maalesef müslümanlıktan bi'haberler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?