Sakin bebek anne karnından mi?

Offf 2 yeğenim var hiç bunları yaşamadık kendi çocuğumda gördüğümü kimsede görmedim biley geçtim duymadım bile İnanın delirmek üzereyim ağrı kesicilerle ayakta duruyorum eşim tayinli bir meslekte olduğu için ailelerdende uzağız kapı çalsa diye bakıyorum yani🙁. Yemek yiyemiyorum duş alamıyorum bi yere çıkamıyorum bunlar abartı gelecek belki ama yoruldum ....
Yoo niye abartı olsun, yaşayan bilir.
Ben 24 saati su içmeden, yemek yemeden tamamladığım günleri biliyorum:)
Pislikten kokardık duş alamazdım, çocukla beraber girmeyi akıl ettim.
Onu yıkarken ben de giriyorum, onun önüne oyuncak koyup kafamı şampuanlayıp hemen onu yıkıyorum.
Yani merak etmeyin sizi sonuna kadar anlayan bir anne olarak yazıyorum.
Ben bir ayın 15 günü ağrı kesici içiyorum çünkü o ağlama sesi matkap gibi beyin deliyor.
3 buçuk senede öldüm bittim bir sürü sağlık sıkıntım var çünkü yaşamayı nefes almaya kadar indirgedim.
Ha bir de benim 2 yaşında bir oğlum daha var😂😂

Tek tavsiyem, dışarı aktiviteleri yapın.
Evet dışarda da durmayacak, ağlayacak, burnunuzdan gelecek ama siz çıktığınız için bir makyaj yapmak, o kafanızın üstünde yer etmiş toplama ya da topuzu açmak, tertemiz kokan kıyafet giymek ve önünüze servis edilen yemek, sıcak çay vs insan gibi hissetmenize olanak tanıyacak.
Allah yardımcımız olsun, peygamber sabrı versin bize.
Gerçekten yaşamayanın anlayacağı bir şey değil bu, çaresi yok.

Yoo niye abartı olsun, yaşayan bilir.
Ben 24 saati su içmeden, yemek yemeden tamamladığım günleri biliyorum:)
Pislikten kokardık duş alamazdım, çocukla beraber girmeyi akıl ettim.
Onu yıkarken ben de giriyorum, onun önüne oyuncak koyup kafamı şampuanlayıp hemen onu yıkıyorum.
Yani merak etmeyin sizi sonuna kadar anlayan bir anne olarak yazıyorum.
Ben bir ayın 15 günü ağrı kesici içiyorum çünkü o ağlama sesi matkap gibi beyin deliyor.
3 buçuk senede öldüm bittim bir sürü sağlık sıkıntım var çünkü yaşamayı nefes almaya kadar indirgedim.
Ha bir de benim 2 yaşında bir oğlum daha var😂😂

Tek tavsiyem, dışarı aktiviteleri yapın.
Evet dışarda da durmayacak, ağlayacak, burnunuzdan gelecek ama siz çıktığınız için bir makyaj yapmak, o kafanızın üstünde yer etmiş toplama ya da topuzu açmak, tertemiz kokan kıyafet giymek ve önünüze servis edilen yemek, sıcak çay vs insan gibi hissetmenize olanak tanıyacak.
Allah yardımcımız olsun, peygamber sabrı versin bize.
Gerçekten yaşamayanın anlayacağı bir şey değil bu, çaresi yok.
2. Çocuk mu 😱. Allah rabbim mecbur bırakmasın düşünmem.... daha ilkte ağzım kaynar süt dökülürcesine yandı ... 2. De böyle olur dışarıda bazen duruyo bazen azap bende anlamadım nasıl bi çocuk... en son o iyileşecek beni hastanelere götürecekler

2. Çocuk mu 😱. Allah rabbim mecbur bırakmasın düşünmem.... daha ilkte ağzım kaynar süt dökülürcesine yandı ... 2. De böyle olur dışarıda bazen duruyo bazen azap bende anlamadım nasıl bi çocuk... en son o iyileşecek beni hastanelere götürecekler
Düşünmedim ben o çıktı geldi😂😂
Yoksa böyle çocuktan sonra tövbe edilse yeri, bilmez miyim...
Ruh sağlığınız en önemlisi onu koruyun.
Benimki yarı yarıya gitti, iki çocuk faktörü hepten bitirdi ama bizi hala işte büyüğü ağlak olanı zorlar.
Aman ağlamasın ya da susturalım die tavanda yürümeye başlayacağız yakında ve bir halt yapamayınca insan 1 saat sonra avaz avaz bağırmaya başlıyor yeteeeeer diye.
Uff, analık zor.
Böyle çocuk hepsinden zor.
Ben öbür dünyaya çalıştığımızı düşünüyorum, bizim sınavımız bu çocukları sağlık sıhhat, gerekli her donanımla ve sevgiyle büyütebilmek olmalı.
Öyle olmalı yani yoksa gerçekten bizim günahımız neydi😂

Düşünmedim ben o çıktı geldi😂😂
Yoksa böyle çocuktan sonra tövbe edilse yeri, bilmez miyim...
Ruh sağlığınız en önemlisi onu koruyun.
Benimki yarı yarıya gitti, iki çocuk faktörü hepten bitirdi ama bizi hala işte büyüğü ağlak olanı zorlar.
Aman ağlamasın ya da susturalım die tavanda yürümeye başlayacağız yakında ve bir halt yapamayınca insan 1 saat sonra avaz avaz bağırmaya başlıyor yeteeeeer diye.
Uff, analık zor.
Böyle çocuk hepsinden zor.
Ben öbür dünyaya çalıştığımızı düşünüyorum, bizim sınavımız bu çocukları sağlık sıhhat, gerekli her donanımla ve sevgiyle büyütebilmek olmalı.
Öyle olmalı yani yoksa gerçekten bizim günahımız neydi😂
Aslan terbiye eder gibi terbiye etti çocuk beni eskiden herşeye takılırdım ben şimdi vaktim yok galiba 😂. Gerçekten suçum neydi benle beraber Doğum yapan arkadaşlarım şuan kış tatilindeler ben markete gidemiyorum tamam hayat adil değil ama bu adil olmama durumu biraz eşit dağıtılsaydı keşke 2019 yılında doğan tüm bebeklerin ağlaması benimkine yüklenmişte diğerlerinde o fonksiyon yok gibi valla

Merhaba anneler bende 11 aydır bir anneyim ama öyle böyle anne olmadım gümbür gümbür doğdu doğduğu günden beri ağlıyor ya huysuz ya huzursuz ya ağlıyor gitmediğimiz Prof cerrah doktor kalmadı sonuç sıkıntı yok ama ağlıyor yani Allah aşkına bu durumda olup geçti diyen var mı

Canım kolik bebektir heralde. Gaz problemi vardır. Belki senin yediğin bir şeyler alerji yapıyor olabilir. Kolik bebek durumunu araştır. Süt ürünleri alerjisi olabilir senin yediginden geçiyor olabilir. Senin gaz sancin olsa ne yapardın ona da yap. Ayaklarini sıcak tut. Rahatlatıcı masajlar yap karnını sıcak tut. Kendi yediklerine dikkat et araştır. Trendyolda falan kiraz cekirdekli gaz giderici kemer var onu al bi dene kiminde ise yariyo kiminde yaramiyo

Canım kolik bebektir heralde. Gaz problemi vardır. Belki senin yediğin bir şeyler alerji yapıyor olabilir. Kolik bebek durumunu araştır. Süt ürünleri alerjisi olabilir senin yediginden geçiyor olabilir. Senin gaz sancin olsa ne yapardın ona da yap. Ayaklarini sıcak tut. Rahatlatıcı masajlar yap karnını sıcak tut. Kendi yediklerine dikkat et araştır. Trendyolda falan kiraz cekirdekli gaz giderici kemer var onu al bi dene kiminde ise yariyo kiminde yaramiyo
Kolik bambaşka bir şey, huysuz ve ağlayan çocuk bambaşka.
İkisi de mevcut da bende😂
Koliğin belli istediği şeyler var, sakinleşme yöntemleri ve dönemi.
Örneğin 11 aylık bir çocuk hala kolik olamaz, biter o dönem.
Bu bahsettiğimiz huy, mizaç, karakter ya da annenin sınanması.

Kopar.
Çünkü zaten ağlayan çocuk bir kere düzeni bozuldu mu, bunu ağlayarak edinebileceğini öğrenecek.
Ben ettim siz etmeyin daha doğrusu ben yaptım baba, anneanne, babaanne falan bozdu.
gün geçtikçe, büyüdükçe çöpe atılan kirli bezini takmak, pijamayı günlerce çıkarmamak, mor renk kaşık olmadan yemek yememek için bile böğürerek ağlayabileceği seviyeye geldiğinden, anne kuralları delinemez öğrenmeli.
En güzelini yapıyorsunuz.
Moralim dipte su an bunlari okuyunca :(( bir gebenin yaşayıp yasayabilecegi en sakin en huşu dolu gebeligi geçirdim benimki de kolik ve aglak, bence de kesinlikle genetik bu ve mizaç huy.. tabiat. Eşim de bebekken ota çöpe ağlarmis. Ben ise uyurmusum. Hala uykuya zaafım var.

Moralim dipte su an bunlari okuyunca :KK43:( bir gebenin yaşayıp yasayabilecegi en sakin en huşu dolu gebeligi geçirdim benimki de kolik ve aglak, bence de kesinlikle genetik bu ve mizaç huy.. tabiat. Eşim de bebekken ota çöpe ağlarmis. Ben ise uyurmusum. Hala uykuya zaafım var.
Ne kadar erken kabullenilirse o kadar iyi.
Öyle yani, insana neden gözün kahverengi gibi saçma bir soru sormakla eşdeğer çocuğum niye böyle diye hayıflanmak.
Sebebi yok çünkü ruh😂
Ama krizleri atlatma yöntemi bulup, dikkatini mümkün olduğunca başka yöne çeke çeke en aza indirgiyorsunuz.
Günde 1 saat ağlayınca ‘ohh hafif atlatlık bugünü’ deyip mutlu oluyorsunuz:)

Back
X