sakın Kocaya kaçma!!

pisSmanLiKk92

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2017
3
39
3
32
Ben yaptım bu hatayı bin pismanim geri dönüşü olsa.. bi dakka düşünmem!!

Sebebi ne olursa olsun YAP MA YİN

Aile içi huzursuzluktanmi kaçıyorsun?? Emin ol kaçınca daha kötüsü seni bekliyor

Sevdiğin içinmi kaçıyorsun??
Sevgi bitince huzursuzluk başlayinca ne yapacaksın? Ordandami kacacaksin??

Malesef dillere düştün ya bidaha düşmek istemezsin zor gelir bidaha kaçmak...

diyelim sevdin çok güvendin... peki o seni seven adam? Eğer sevse seni ailenden koparirmi? Hayır koparmaz o sadece anlık heves peşinde inan!!

Seviyorum ölüyorum bitiyorumlar hikaye....kanma aldanma!!

Kaçarken seni seven adam.. gün gelecek sahipsiz bulup ezecek!!

Aileler sonradan kabullense bile asla eskisi gibi olmicak arada hep soğukluk olucak içten içe..

KAÇMA KAÇMA KAÇMA KAÇMA! !!!!

HİÇ BİR ERKEK ANNENDEN BABANDAN DAHA ÖNEMLİ OLAMAZ!!!!!!!!!

Şimdi burda kaçanlar varsa eğer lütfen kısa bir özet geçsinler durumlarina dair ki kaçmayı düşünenler bidaha düşünsun hatta vazgeçsinler

Tabi mutlu olanlarda vardır kesin ama inanin bana onlar bile içten içe keşke başka türlü olsaydi diyor gece başını yastığa koyunca pismanlik ağır basiyor.....

Ben kaçtım 1sene kaynanada oturttu koca denen herif 1sene babasını evimize yerlestirdi dayak esrar aldatma ne sevgi ne ilgi hiçbirşey ve sonunda ortaya çıktı ki o seviyorum ediyorum diyen adam sadece orta yolda birakmamak icin kaçmış... ben böyle adamı taa..... hayatıma s...... Keşke orta yolda biraksaydin be pi......likkkkkk ve gençligimin ...... etti ne diyim daha kaçmayin kendinizi sevin yeter!

Benim olayımda böyle oldu ben salak değildim ama bana piskolojik baskı kurdu evde annemin yanında tamam bırakıyorum derken onun yanına gidince her türlü başardı beni yine tarafina çekmeyi oysa baştan beri görmustum yüzünü yani kendinizi odaniza bile hapsetmek zorunda kalsaniz kurtulmak için bunu yapin ama kaçmayin !!!Lütfen iyliginiz için söylüyorum

evet cok uzucu gercekten.benimde bir tanidigim kiz vardi yil 2000 di.daha 19 yasindaydi ailesi vermedi.sevdigi cocuk cok agresif di herkes uyarmisti.kizda ailesinin kiymeylisiydi ve cok guzel bir kizdi. ne yapti kacti universite okumak yerine o yasta kacti.uc sene kadar sonra gordum inanin taniyamadim okadar cokmus bitmis ki resmen 30 yasinda gorunuyordu.kocasi calismiyor ve esrar ne arsrsan siddet hersey var.hayatini mahvetti o guzelim kiz perisan halde simdilerde noldu bilmiyorum.
kacacak olanlara duyurulur.kacanin kiymeti olmaz bir omur yuzune vururlar.hep asagilarlar bskin canli ornegi iste..

Teyzem kaçmış.
Allah var eniştem iyi bir insan .
Iyi bir eş.
Karısını ve eşini seviyor ve sayıyor.
Ama teyzem bazen yine de içinde kalan şeylerden dolayı keşke der..
Diğer bir olay ise ; lise 2 de siniftan bir kız kaçtı.
Saf bir kızdı.
Şu an 25 yaşındayiz.
Bir kaç gün önce kocasını insan kacakcaligi,esrar,partizanlik ve daha neler yüzünden vurdular.
2 çocukla 25 yaşında ortada kaldı .
Amcamın oğlu kız kaçırdı.
Kendisi çalışmaz etmez .
O yıllarda kaçmadan önce kızı bize tanistirmaya getirdi .
Annem kuzenim dışarda iken, kızım buna sakin kaçma.
Bundan koca olmaz dedi.
Annemi düşman bellediler.
Gelin hanım kayjnvalidesine bile anlattı.
Ilk zaman çok iyiydiler.
Sonra doğum yaptı.
Onların istediği ismi koymadı diye dayak bile yedi.
Kocası eve bakmadı.
10 günlük bebek hep açtı.
Oğlu 5 yaşında iken ayrıldı.
Kısacası kacmayin..

geçmiş olsun boşanip kurtuldunuz mu?
Konu yukarıda kalsın da annesi niye ders yapmadın dediğinde bile burun kıvırıp evden kaçmak isteyenler okusun görsün benimki öyle olmaz demeyin sakın gerçekten aklı başında insan kaç demez

Aile içi huzursuzluktanmi kaçıyorsun?? Emin ol kaçınca daha kötüsü seni bekliyor

diyelim sevdin çok güvendin... peki o seni seven adam? Eğer sevse seni ailenden koparirmi? Hayır koparmaz o sadece anlık heves peşinde inan!!

Aileler sonradan kabullense bile asla eskisi gibi olmicak arada hep soğukluk olucak içten içe..

Şimdi burda kaçanlar varsa eğer lütfen kısa bir özet geçsinler durumlarina dair ki kaçmayı düşünenler bidaha düşünsun hatta vazgeçsinler

Tabi mutlu olanlarda vardır kesin ama inanin bana onlar bile içten içe keşke başka türlü olsaydi diyor gece başını yastığa koyunca pismanlik ağır basiyor.....

Ben kaçtım 1sene kaynanada oturttu koca denen herif 1sene babasını evimize yerlestirdi dayak esrar aldatma ne sevgi ne ilgi hiçbirşey ve sonunda ortaya çıktı ki o seviyorum ediyorum diyen adam sadece orta yolda birakmamak icin kaçmış... ben böyle adamı taa..... hayatıma s...... Keşke orta yolda biraksaydin be pi......likkkkkk ve gençligimin ...... etti ne diyim daha kaçmayin kendinizi sevin yeter!

Benim olayımda böyle oldu ben salak değildim ama bana piskolojik baskı kurdu evde annemin yanında tamam bırakıyorum derken onun yanına gidince her türlü başardı beni yine tarafina çekmeyi oysa baştan beri görmustum yüzünü yani kendinizi odaniza bile hapsetmek zorunda kalsaniz kurtulmak için bunu yapin ama kaçmayin !!!Lütfen iyliginiz için söylüyorum
Peki ailen kesinlikle istemiyosa.Guzel bi isin varsa.Kacip dugununu falan herseyini yapmaya raziysa?

Peki ailen kesinlikle istemiyosa.Guzel bi isin varsa.Kacip dugununu falan herseyini yapmaya raziysa?
Düğün yapmaya parayla bitmiyor her şey aile affetse bile sonradan adam artık seni yersiz yurtsuz buluyor bir tartışma çıksa sana dönüp kendin kaçtın dese ya da aldatsa aileye gidecek yüzü olmuyor insanın en basit mantık bu

kaçmayın tabi ki hangi senede yaşıyoruz.. bazen aşktan kör olan göz yerine farklı bir bakış daha iyi görebiliyor gerçekleri.. bunun yanında evlenince lütfen ailenizden de kopun yahu, seven insan ailenizden koparır mı olayını hiç anlamıyorum.. evlenince kendi evin olur ve ailenden koparsın bu kadar basit.. bu da benim kamu spotum olsun, sizin de allah yardımcınız olsun..

2013 ten beri takip ediyorum burayı bu gözler ne deli aşklar ne benim kocam yapmaz hayatta diyenler gördü herkes yapar demiyorum ama sabah cinnet geçirip birden karısını doğrayan adamlar var turkiyede konu komşunun valla çok iyi biriydi dediği

Düğün yapmaya parayla bitmiyor her şey aile affetse bile sonradan adam artık seni yersiz yurtsuz buluyor bir tartışma çıksa sana dönüp kendin kaçtın dese ya da aldatsa aileye gidecek yüzü olmuyor insanın en basit mantık bu
Ee elinde duzgun isin varsa memur falansan o zaman ortada kalmazsin ama

kaçmayın tabi ki hangi senede yaşıyoruz.. bazen aşktan kör olan göz yerine farklı bir bakış daha iyi görebiliyor gerçekleri.. bunun yanında evlenince lütfen ailenizden de kopun yahu, seven insan ailenizden koparır mı olayını hiç anlamıyorum.. evlenince kendi evin olur ve ailenden koparsın bu kadar basit.. bu da benim kamu spotum olsun, sizin de allah yardımcınız olsun..
Kadinlar ailesinden kopmaz ama kocasinin mutlaka ailesinden kopmasi, artik onlari tanimamasi gerekir. Bizde boyleHoppa

Aile rızası olmayan isten hayir gelmiyor.
Benim de eşimi bazi sebeplerden babam kabul etmedi başta. Ama ben rizasi olana kadar bekledim.
Kacmayin kesinlikle. Arkanizda kimse olmazsa sizi sahipsiz, hor görüyorlar.

Yil olmus 2017 kacarak evlenmek mi kalmis, Her kacan sizin gibi seyler yasayacak diye bisey de yok , bence siz yanlis insana kacmissiniz tekrar kacmayi dusunmuyorsunuz herhalde , Kacarak evlenip ayrilan herkese bidaha kacar diye damga mi vuruluyorda boyle dusunuyorsunuz akli basinda olan zaten kacmaz burdakilerinde kacmayacak kadar aklinin basinda oldugunu dusunuyorum .

Back
X