Sakin sevgiliniz/nisanliniz/esiniz vs icin calismaktan vazgecmeyin!

diekatze

hayalime kavuşuyorum
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2010
348
4
96
İstanbul
Ah kızlar.. Hayat öyle acı ki... Ben 8 sene üzerine severek evlendim.. Tam herşey Güzel, mutluluğun zirvesindeyken, Bebek haberi de almisken eşime kanser teşhisi konuldu..
Tedaviler, ameliyatlar.. Çok zorluklar yasadik.. İnşallah geçmiştir diye dua ediyoruz.
Ben öğretmenlik bölümü okudum eşim hep calismama izin vermeyecegini söylerdi, kabul etmiştim, dolayısıyla çaba gostermedim, atanmadim, evdeyiim ve çok pişmanım.. Hayat neler çıkarıyor insanın karşısına, hiç aklıma gelir miydi.. Şimdi belki çok geç ama kpssye çalışıp atanmak istiyorum, yakında bebeğim doğacak, altından kalkabilir miyim bilmiyorum ama :-( lütfen benim hatama düşmeyin ve dualarinizi eksik etmeyin bize :-(

Allah yardımcınız olsun. hem de çok geçmiş olsun Rabbim şifasını versin inşallah eşinizinde. Hiç bir şey için geç değil aradan yıllar geçse bile çalışıp azmederseniz istediğinizi yaparsınız. Atamanızı da alırsınız, bebişinizi de büyütürsünüz. Moralinizi sakın bozmayın. Allah yardımcınız olsun.

örnek bir olay, yarının ne getireceği belli olmaz. :50:

Allah şifa versin.

Allah yardımcınız olsun. hem de çok geçmiş olsun Rabbim şifasını versin inşallah eşinizinde. Hiç bir şey için geç değil aradan yıllar geçse bile çalışıp azmederseniz istediğinizi yaparsınız. Atamanızı da alırsınız, bebişinizi de büyütürsünüz. Moralinizi sakın bozmayın. Allah yardımcınız olsun.

Allah razı olsun :'(

yaparsın canım ben ilk evlendiğimde kpss girdi eşim başka şehre yollamadığı için tercih yapamadım burasıda tutmadı. yıllardır girmemiştim kpssye. sonra eşimin iş sıkıntıları kısmi felç geçirdi şimdi iyi şükür. işte o zaman anladım kimse yanında olmuyor. sonra kpss hazırlanmaya karar verdim ve atandım hamd olsun.:nazar: birkaç gün sonrada işe başlacağım inşallah. yani demek istiyorum ki sen de yapabilirsin hiç sıkıntı yapma Allahım eşine şifa versin sen de bana dua et her şeyimi düzenimi çocuğumu bırakıp başka bir şehre gidiyorum bir yıllığına inşallah geç oldu ama napalım yaş otuz beş bu arada :1:

yaparsın canım ben ilk evlendiğimde kpss girdi eşim başka şehre yollamadığı için tercih yapamadım burasıda tutmadı. yıllardır girmemiştim kpssye. sonra eşimin iş sıkıntıları kısmi felç geçirdi şimdi iyi şükür. işte o zaman anladım kimse yanında olmuyor. sonra kpss hazırlanmaya karar verdim ve atandım hamd olsun.:nazar: birkaç gün sonrada işe başlacağım inşallah. yani demek istiyorum ki sen de yapabilirsin hiç sıkıntı yapma Allahım eşine şifa versin sen de bana dua et her şeyimi düzenimi çocuğumu bırakıp başka bir şehre gidiyorum bir yıllığına inşallah geç oldu ama napalım yaş otuz beş bu arada :1:

Sağol canım senin için sevindim Allah yardımcın olsun, utamdirmasin inş.. Ben 25 yaşındayım bebeğimin doğmasına az var, yapabilir miyim bilmiyorum, bir de çok uzuntuler yaşadım -yasadik. Çok büyük korkularım var eşimi kaybedecegim diye aklım çıkıyor :-( inş toparlayabilirim kendimi, bebegim uslu olur bize hayır getirir :-(

Allah şifa versin canım, size yuvanıza ve yavrunuza bağışlasın onu. İş hayatta önemli bir dayanak. Branşınız ne? Kpss ile çok zor şu an atamalar, bir de alan soruları eklendi bu yıl, baktım şöyle bir sorulara, sıkı çalışmak gerek, çünkü ünv.'ye ara verdikten sonra bir çok bilgi unutuluyor. Ama çevreniz müsaitse özel okullar var başvurabileceğiniz, şartları biraz daha ağır, başta maaşları da çok yüksek sayılmaz ama zamanla normal öğretmen statüsüne gelinebiliniyor. Özel okul dememde başka bir neden de tayinle çoook uzak ve zor bölgelerde çocuğunuzla çalışmanız zor olabilir diye. Rabbim en hayırlısını nasip etsin size. İstersek yapamayacağımız şey yok, kendinize güvenin, Rabbim muhakkak bir kapı açacaktır.Sevgiler...

Son düzenleme:

Çoook tebrik ediyorum sizi arkadaşım, Allah yolunuzu açık etsin.

Sağol canım senin için sevindim Allah yardımcın olsun, utamdirmasin inş.. Ben 25 yaşındayım bebeğimin doğmasına az var, yapabilir miyim bilmiyorum, bir de çok uzuntuler yaşadım -yasadik. Çok büyük korkularım var eşimi kaybedecegim diye aklım çıkıyor :-( inş toparlayabilirim kendimi, bebegim uslu olur bize hayır getirir :-(

Çoook tebrik ediyorum sizi arkadaşım, Allah yolunuzu açık etsin.
amin inşalllah arkadaşlar benim de yüzüm gülsün istiyorum artık ben üniversiteye yeni başladığımda doğan yeğenimle bugün telefonda görüştüm teyze bugün işe başladım dersane parası biriktireceğim diyor beni örnek alıyor yani düşünün o kdar uzun yıllar geçti benim üniversite biteli siz de umutsuzluğa kapılmayın fırsat buldukça ders çalışn her daim dua edin inşallah hepimiz mutlu oluruz

Allah şifa versin canım, size yuvanıza ve yavrunuza bağışlasın onu. İş hayatta önemli bir dayanak. Branşınız ne? Kpss ile çok zor şu an atamalar, bir de alan soruları eklendi bu yıl, baktım şöyle bir sorulara, sıkı çalışmak gerek, çünkü ünv.'ye ara verdikten sonra bir çok bilgi unutuluyor. Ama çevreniz müsaitse özel okullar var başvurabileceğiniz, şartları biraz daha ağır, başta maaşları da çok yüksek sayılmaz ama zamanla normal öğretmen statüsüne gelinebiliniyor. Özel okul dememde başka bir neden de tayinle çoook uzak ve zor bölgelerde çocuğunuzla çalışmanız zor olabilir diye. Rabbim en hayırlısını nasip etsin size. İstersek yapamayacağımız şey yok, kendinize güvenin, Rabbim muhakkak bir kapı açacaktır.Sevgiler...

Amin inşallah canım :-( özel okul olabilir dediğiniz gibi ama şartları ağır oluyor, Cumartesi de çalıştırıyor hemen hemen hepsi, çocuğum da olunca... O nedenle illa kpss diyorum canım bilmiyorum..

Amin inşallah canım :-( özel okul olabilir dediğiniz gibi ama şartları ağır oluyor, Cumartesi de çalıştırıyor hemen hemen hepsi, çocuğum da olunca... O nedenle illa kpss diyorum canım bilmiyorum..

Aslında artık kesin inandığım bir şey var hayata dair, bir şey olması gerekiyorsa bir şekilde oluyor. Sadece O'nun ol demesi kafi. En imkansız şeyler bile kolaylıkla gerçekleşebiliyor.

Arkadaşım 2 yaşında kızıyla gitti Mardin'e. Çok güzel dostluklar ve tecrübelerle geldi ki daha önce sözleşmelileri reddetmişti yapamam diye.

Branşınız uygunsa özel ders de verebilirsiniz. Bir başka arkadaşım başka bir şehirde, tek başına, yıllardır sadece özel derslerle geçiniyor. İntenette bu konuda sitelere ilan veriyormuş. Alternatif fikirleriniz olsun diye yazıyorum, duam kadroludan yana tabii ki.

çok geçmiş olsun tedavi süreci umarım moralle de birleşince iyi sonuç verir,
sizde umudunuzu yitirmeyin mesleğiniz de varmış sınava da bir yıl var çalışırsanız istedikten sonra her şey olur,
hayat bu hiçbirimizin garantisi yok yarına...ne eş ne anne ne de babanın ,
ben de 32 yaşında yakaladım bu fırsatı eşimi bırakıp başka bir şehre gidiyorum haziran atamasında atandım,yıllarca hep özveride bulundum
artık kendim için bir şeyler yapıyorum,siz de mutlaka başarırsınız eşinize de moral olur.

Ne kadar tuhafhayat. Sevinçler uzuntuler içiçe... Allah yardım etsin önce saglık versin hem eşinize hem doğacak bebeğinize. Kesinlikle kadınların da çalışması lazım hayata tutunabilecek kendilerne ait bir dalları olmadı lazım. Umarım gonlunuze gore olur herşey.

Allah yardımcınız olsun, Rabbim şafi ismini tecelli ettirsin eşinizin üzerinde inşaallah..

Seve seve dua edicem, Allah yolunuzu açık etsin , eşinize şifa versin :))
İstenildikten sonra olmayacak şey yok yeter ki çabalayın :))

Allah şifasını versin birlikte upuzun yıllar sonra torunlarınıza bu kötü anıyı gülümseyerek anlatırsınız inşallah.
Bence sınavın üstesinden gelebilirsin hiç büyütme gözünde Allah yardım eder, sen elinden geleni yap da..:16:

Seve seve dua edicem, Allah yolunuzu açık etsin , eşinize şifa versin :))
İstenildikten sonra olmayacak şey yok yeter ki çabalayın :))

Allah şifasını versin birlikte upuzun yıllar sonra torunlarınıza bu kötü anıyı gülümseyerek anlatırsınız inşallah.
Bence sınavın üstesinden gelebilirsin hiç büyütme gözünde Allah yardım eder, sen elinden geleni yap da..:16:

Allah razı olsun, inşallah öyle olur, belki yeneriz bu hastalığı bir daha olmaz, belki yıllar sonra bir ani gibi hatirlariz, belki bazı şeylerin değerini daha iyi idrak edebilmemiz için bir imtihandir bu.. Duaya çok ihtiyacımız var :'(

Allah yardımcınız olsun, herzaman yarınları düşünmek zorundayız bunu bir kere daha yazınızla anladım. inşallah tez zamanda eşiniz sağlığına kavuşur, kpss kazanabilirsiniz fakat biraz zor heleki öğretmen atamaları, ama ümidinizi yitirmeden eğer branşınız dershane çalışmasına yatkınsa özel sektördede iyi maaşla çalışabilirsiniz :) moralinizi hiç bozmayın rabbim kalkamayacamğız yükün altında koymaz bizleri..

Ne öğretmenisiniz bilemiyorum atanmanızla ilgili yorum yapamıyorum.
Bazı bölümlerin ataması gerçekten zor çünkü biliyorum.
Ama kendinizi kpss ye şartlamayın özel için de başvurular yapın.
Çalışan çok memnun arkadaşlarım var. Özelin de farklı artıları olabiliyor.
İnşallah gönlünüze göre olsun.
Bebeğiniz sıkıntılarınıza, dertlerinize, hastalığınıza ilaç gibi gelsin inşallah.

Eşinize Allahtan acil şifalar diliyorum, inş. kısa sürede sağlığına kavuşur ve bu günler sizde kötü bir anı olarak maziye gömülür.

Bebeğinizide sağlıkla kucağınıza almanızı diliyorum.

Konunuza gelince bence bayanlar ne olursa olsun eğer imkanı varsa çalışmalı, eşim izin vermiyor, sevgilim istemiyor gibi durumlar bana saçma geliyor.

Bir erkek neden eşinin düzgün bir işi varsa çalışmasını istemez asla ama asla anlamıyorum.

Geç kalmış değilsiniz, sınavınıza iyi bir şekilde çalışın, bölümünüz ney bilemiyorum inş. iyi bir puan alır ve atanırsınız.

(Sormak istemezdim ama çok merak ettim, eşiniz ne kanseri? cevap vermek zorunda değilsiniz).

Back
X