Erkek İnfertilitesi Sakın ümidinizi kaybetmeyin rabbim yeterki ol desin benim mucizem :))

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Melekdenizz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2015
14
13
3
36
Merhaba arkadaşlar bni hatırlayan vardır belki çocuk isteğimiz olunca 1 yıl sonunda doktora gittik ve eşimin 3. Derece çift taraflı varikosel olduğunu öğrendik spermler sadece 6-7tane bulunuyordu hareketi morfolojiyi birakın ameliyat olma kararı aldık ve 17 nisan da ameliyatımız gerçekleşti 4 ay sonra çok şükür değerlerimiz yükselmişti 1mlde 7 mlyon toplamda 28 milyon hareket %45 morfoloji %1 .daha sonra beklemeye koyulduk 6.ayda hareketimizde düşüş yaşandı %25 e kadar düştü ve çok üzüldük hiçbirşey kullanmadık bıraktık ilaç kullanmasını filan bu arada son adet tarihim 29 ekim daha sonra bn kendime baktırıyım dedim yumurtalık kisti 3 cm düzeyinde vAr dediler dedik bu arada bunu tedavi ettirelim adet olunca dedik fakat ne gelen var ne giden tast yaptım idrarda negatif kan verdim negatif en son 6 aralıkta yaptığım idrar testinde çok silik bir çizgi kan sonucu da 99 çıktı tekrar yaptığımız testlerde 202 ve bugün 464 allahım inş nasip ederse pazartesi kesemizi görmeye gideceğiz hem kist hem geç döllenme hem eşimin sonuçları gebe kaldığımda 1 ml7 milyon hareket %25 morfoloji 1 rabbim yeterki ol desin kendilinden gebe kalmama şükrediyorum herşeye şükrediyorum allahım isteyen herkese bu duyguyu tattırsın umarım sonu da hayırlı ve sağlıklı bir şekilde biter ve meleğim kucağımda olur allahım herkesin hakkında hayırlı olanı nasip etsin inş herkese iyi günler

Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Valla bn ne zaman yumurtladığımı anlayamadığım için bilmiyorum tam olarak nasıl olduğunu doktor kontrolundeydim bn sağ yumurtalığımda 16. Gün 3 cm yumurtalık kisti gördüker bu ay çok ümitli olma dedi doktor bana ama sanırım o yumurtaydı çünkü 25.Gündü sanırım tekrar gittim kist yoktu adetime bir hafta kala yumurtladım galiba çünkü ayın 6sında anca öğrendim gebeliğimi adetimin 39.günüydü muhtemele de adetimin 26.GÜNÜNDE filan yumurtladım sanırım

Hayırlı olsun,çok sevindim sizin için.Eşimde de varikosel vardı,ameliyattan üç ay sonra hamile kalabildim.Allah herkese yaşatsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…