• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler Sakın!!

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

Kingjoe

Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2013
12
0
6
35
İstanbul
Limon yağının sivilcelere iyi geldiği yazıyordu bir sitede bir kere denedim ve sonuç uyguladığım yer yandı ve uzun bir süre geçmeyeceğe benziyor siz siz olun kullanmayın

Limon yağının sivilcelere iyi geldiği yazıyordu bir sitede bir kere denedim ve sonuç uyguladığım yer yandı ve uzun bir süre geçmeyeceğe benziyor siz siz olun kullanmayın

limon yağını bilmem ama limon çok iyi geliyor . suyunu biraz pamukla sürünce 5 dklıık bir yanma hissi veriyor ama sivilceleri kurutuyor. siz fazla sürmüş olmayın.

limon yağını bilmem ama limon çok iyi geliyor . suyunu biraz pamukla sürünce 5 dklıık bir yanma hissi veriyor ama sivilceleri kurutuyor. siz fazla sürmüş olmayın.

İşin garibi sadece bir kere kullanmış olmam ve az sürdüm 1 2 damla bir şey kızardı hemen yıkadım arkasından yanmış

Son düzenleme:
ucucu yaglar yuze direkt kullanılmaz canım sivilcelerin icin dogal sabun kullan

limon yağı çok yakıcıdır... mikrop bakteri kırıcıdır ama cilde sürüp bekletilmez.
4 sene önce bende kullandım ve yer yer kırmızıklıklar uzun süre kalmıştı... şimdi kendim evde tca kimyasal peeling uyguluyorum gayet memnunum kimi izler 2 kimisi 3 seasnta yok oluyor.... tca yı inceleyin derim. ilk yapacaklar % 15 ile başlayabilir ben şuan % 25 kullanıyorum uygulamadan birkaç gün sonra cilt soyuluyor ve yeni cilt çıkıyor

limon yağını denemedim bilmiyorum ama bazen limon suyunu suyla seyreltip uygularım cildime yanma olmadı allaha şükür :KK76:
yanan yere bepanthen sür iyi gelir. arap kızı kremin varsa o da iyi geliyo

limon yağını denemedim bilmiyorum ama bazen limon suyunu suyla seyreltip uygularım cildime yanma olmadı allaha şükür :KK76:
yanan yere bepanthen sür iyi gelir. arap kızı kremin varsa o da iyi geliyo

suyu olabilir evet ama yağı çok keskindir

Back
X