Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi SAKİNNN BEBEK

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri

aozli

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2008
591
64
648
KIZLAR DOĞUM YAPANLAR! BEBEKLERİNİZ NASIL?BENİM 16 GÜNLÜK BİR BEBEĞİM VAR.BENİMKİ BAŞTA ÇOK UYUYORDU ŞİMDİ NİSPETEN AZALDI.GÜZEL BESLENİYOR AMAAA SADECE AÇKEN AĞLIYOR.TOKSA UYANIKTA OLSA KEDİ KENDİNE YATAKTA BAKINIP DURUYOR.AĞLAYIP SIZLANMIYOR YANİ.GEÇENLERDE MİSAFİRLER ÇOK SAKİN BEBEK DEYİNCE AKLIMA TAKILDI.İNTERNETTEN DE ÇOK ARAŞTIRDIM AMA BİRŞEY BULAMADIM.BAZI BÜYÜKLER ÇOCUĞUN SIKINTISI YOKSA NEDEN HUYSUZLUK YAPSIN DİYORLAR.KAFAM KARIŞTI.ÇOK PİMPİRİKLİ BİR YAPIM VAR NORMALDE ŞİMDİ 10 KATINA ÇIKTI

ilk oncr hayirli olsin.Allah anali babali buyutsun.masAllah bebsine.hep boyle sakin olur insAllah.bebekle ilk basts oyle oluyorlar.3 4 hsftada qaz problemi basliyo ki ne basliyo.bebegi susdura bilene ask olsun)))benim kizimda 3haftslikken basladi iki ayi doldurdugu gun cok azaldi.simdi iki bucuk aylik.biraz rahatladik.sana tavsiyema aglamiyorsa kucagina alma.emzirdikten sonra bikac dakika kucaginda bekle sonra yatir.uyuturken yataginds uyut.bi alisirsa kucaga mahv olursun))))

Allah bağışlasın cnm.benim oğlum da ilk doğduğunda gaz sancısı filan yoksa yatardı uyanıkken etrafı izlerdi. Bizde yanına uzanıp elleriyle oynardık onu seyrederdik. Bence keyfini çıkar derim :)) inşallah böyle kalır.

Back
X