Sakladığı bir şey daha çıktı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ogungelecek

Hepimiz insanız
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2014
703
306
103
Evet arkadaşlar yine ben yine eşimin benden gizlediği bir şey. Ona guvenmedigim için dün telefonunu karıştırdım. Meğer 2.5yildir bireysel emekliligi de varmış orada parası birikiyormus. Bundan da haberim yok. Ben ona kaç yıldır madem çalışmamı istemiyorsun bari dışardan sigortami yatır dedim yok borcum çok yok şöyle yok böyle dedi ve yaptırmadı. Soruyorum bu adam evliliği ve beni ne sanıyor? Bosanicam bitti kararım kesin diyorum. Git çekişmeli aç burnunun surtmesini istiyorum sana ben bı şey vermem elinden geleni ardına koyma diyor. Sen delil toplama peşindesin beni de haklı çıkardın diyor.Bende çekişmeli olmasın gel güzelce anlaşalım cocuklar bu süreçte çok yıpranır diyorum.Kabul etmiyor.Onceden olsa kesin dövmüştü beni çünkü çok zor tuttu kendini darp raporu alırım diye. Sana o malzemeyi vermicem diyor.Biliyorum sen çocukları da bana karşı doldurcaksin diyor.ben cocuklarima bu kötülüğü niye yapayım ki?

Evet arkadaşlar yine ben yine eşimin benden gizlediği bir şey. Ona guvenmedigim için dün telefonunu karıştırdım. Meğer 2.5yildir bireysel emekliligi de varmış orada parası birikiyormus. Bundan da haberim yok. Ben ona kaç yıldır madem çalışmamı istemiyorsun bari dışardan sigortami yatır dedim yok borcum çok yok şöyle yok böyle dedi ve yaptırmadı. Soruyorum bu adam evliliği ve beni ne sanıyor? Bosanicam bitti kararım kesin diyorum. Git çekişmeli aç burnunun surtmesini istiyorum sana ben bı şey vermem elinden geleni ardına koyma diyor. Sen delil toplama peşindesin beni de haklı çıkardın diyor.Bende çekişmeli olmasın gel güzelce anlaşalım cocuklar bu süreçte çok yıpranır diyorum.Kabul etmiyor.Onceden olsa kesin dövmüştü beni çünkü çok zor tuttu kendini darp raporu alırım diye. Sana o malzemeyi vermicem diyor.Biliyorum sen çocukları da bana karşı doldurcaksin diyor.ben cocuklarima bu kötülüğü niye yapayım ki?
Konularınıza bakıyorum da bu adamla neden hala aynı evin içinde evli kaldığınızı gerçekten anlamıyorum
Dayak hakaret para saklama her ne ararsan var beyefendide

adam ikramiyesini saklar besi saklar (ilk 3 ay zorunlu bes kesintisi ancak sonra iptal ettirebiliyorsun devam edip etmemek senin elinde ) eşi olarak görüp güvenmiyor sana belli.

"Beni de hakli cikardin" diyor yazmissiniz. Esiniz size guvenmiyor demek ki. Bosanmak isteyeceginizi dusundugunden olsa gerek . Evlendikten sonra aldiginiz mal,ev,araba var mi? Onlari kacirmasa bari

Madem bu kadar olumsuzluk bir araya gelmis,bence sizin bu olaylarin devaminda esinizle ayni cati altinda ikamet etmeniz cocuklariniz icin daha kotu olacaktir.Siddete meyilli ve size guvenmeyen bir es..Surekli evde bir tartisma potansiyeli.
Ne yapmaniz gerektigi acik bence..

Bu adam bir şeyler çeviriyor demiştim. Harekete geçmek için daha ne bekliyorsun. Çocuklarım deme sakın

Adam git boşa diyor e gidip açsanız mı artık yapıştınız kaldınız o eve , önceden olsa döverdi diyorsunuz dövmedi diye yapıştınız adama sanki dayak yemek için bekliyorsunuz resmen çok tuhafsınız
Pztsi açmak istiyorum. İnanmıyorsunuz ama adamda öyle bı şey var ki hakaret ediyor ediyor sonra toparlayalim ben bitti demeden bitmez bundan sonra yalan dolan yok diyor. İstemiyorum diyorum yine bir sürü laf yiyorum.

Bu adam bir şeyler çeviriyor demiştim. Harekete geçmek için daha ne bekliyorsun. Çocuklarım deme sakın
Yok yok pazartesi düğmeye basicam artık bittim tükendim olmaz olsun böyle evlilik. Çocuklarim için diye diye kendimi de çocuklari da bitirdim. Ama artık toparlanma zamanı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X