- 12 Haziran 2014
- 546
- 312
- 53
- Konu Sahibi onlygodcanjudgeme
Merhaba arkadaşlar. Öncelikle bir takım bilgiler vermek istiyorum konu öncesi. Önceki konularımdan hatırlar mısınız bilmem 21 yaşındayım. Eşim 35 yaşında önceki evliliğinden bir evladı var. 3 yıllık evliyiz , şuan 1 yaşında bebeğimiz var. Eşim esnaf. Babam bebeğim doğduktan 13 gün sonra vefat etti :'( hergün ağlıyorum çünkü ona öyle muhtacım ki... Sanki bir sene olmuş gibi değil acım sanki dün gibi sızlıyo içim... Hiç beklenmedik bir ölüm oldu ve 8 yaşında kardeşime üzüldüm en çok... Babam niye öldü ki ? Dediğinde duraksayıp gözlerim dolup zar zor cevap verebilmek o masum yüzüne acıyla bakmak öyle üzücü ki... Off... Annem ile aramız eskidende pek iyi değildi eski konularımdan görebilirsiniz. Son bir aydır da gidip gelmiyoruz. Geçenlerde ona biraz kırılmıştım (babam ölünce ev paylaşıldı mirasçı olarak ) ve annem ilk günden beri payını benim üstüme yap deyip durdu. O yüzdende tartıştık geçenlerde o da tartışınca benden habersiz eşimin dükkanına gelip bebeğimin oradaki bir iki poşet kıyafetini bırakıp gitmiş. Duyunca epey şaşırdım bir daha gelmeyin der gibi habersiz bırakması üzdü. Şimdi asıl konuma gelecek olursak arkadaşlar , eşimden evlendiğim ilk günden itibaren fiziksel ve duygusal şiddet görüyorum! Ama dayanamıyorum artık :'( Tek isteğim ondan boşanmak. Artık onu sevmiyorum bile çünkü her dayakta ondan biraz daha soğuyarak nefret ettim. Salaklığım ise böyle bir yaratıktan bebek yapmış olmak!!! En ufak bir tartışmada veya sinirlenince direk dövüyor hayır bir konuşalım , tartışalım her neyse... Ama yok direk hayvan , senin şerefini s...im , allah belanı versin , haysiyetsiz elimde kalırsın birgün gibi iğrenç ötesi hakaretler yağdırıp boynuma sırtıma yumruk atıyor. Hazmedemiyorum. Ağır geliyor. Ben ailemden birgün dayak yemedimki.... Annemle yaşamak istemiyorum açıkcası onlarda kıt kanaat zorluklarla geçiniyor :'( Kardeşime burs bağlandı vs. Sığınma evlerinede gitmek istemiyorum. Şuan oturdugumuz evde kira zaten. Bana bir öneri sunun lütfen. Daha fazla aşağlanmak istemiyorum.... Akşam geliyor yarm saat geçmeden çocugu uyut diyor yeni uyandı diyorum ilgilenmek bile eziyet yani ona... Ne yazıkki meslegim yok salaklıgımdan dolayı!!!!