- 31 Mart 2008
- 8.769
- 1.121
- 373
- Konu Sahibi Caulfield-
-
bu 7/24 sekıllendırıcı dımı,soledıgın sac kremı dustan sonramı surucem durulama gerektırıyomuelidor krem 7 \24 gerçekten işe yarıyor .fönden önce sür canım azıcık.azıcıkda fönden sonra.bak nasıl dayanıyor fönün.birde elidorun düzleştirici şampuanı saç kremi falanda kullan dua etcen inşallah bana canım sevgiler
ya bende aynı konudan cok feci rahatsızlık duyuyorum. Benim saçım öyle aman aman bi kıvırcık değil. Ama kabarıyo. Anlam veremıyorum saçıma toplayınca topladığım yer düz oluyo falan.
Saçımı kestirmeden önce bayağı uzundu kesimin şekline görede saç çok kabarıyo . Kat attırdıktan snra fönden sonraki kabarma yarı yarıya indi.
Incelttirmiştim saçımı.
şuanda fönden sonra saçım hiç kabarmıyo . Elidorun bakım onarıcı kremi var duş alırken 5 dk bekletip masaj yapıyortum saç ve saç diplerime onun faydası oldugunu söylemişti kuaförüm.
benimde cok kivircik degil dalgali ama fondem sonra kabariyo iste sacimizin neme ihtiyaci var bunun icnse dustan sonra sac kremi kullanmak sart sakillendirici ayri bisey,sac kremi sart acaba glissin sac kremi nsl sari olan
tatlım dedıgın urunu bılıyorm mavı su ama onun degısık markaları var,kuaforumun onerdıgı selectıve pro-tek mavı su sadece kuaforlerde satılır,yada emınonu zazahan kuafor pazarından rahatca bulabılrsn 10 ytl fılan,bende kullanıyorm artk,ve gercekten etkısını farkettım ben ne kremler kullandım faydası olmadıgı gıbı yaglanma yapıyolardı bunu kulklandım ne eleektırıklenme nede kabarma cok sukur buldum ururnumu yanı:ecrin_bebek: ayrıca arkadaslr sıze sole bı tawsıyem var fonu sakın kuru saca uygulamayın,bende nemlıyken ıslakklık doayısıyla sacın kabarcagını dusunurdum,tam aksıne kuru saca fon cekıldıyse kabarıyo,sacımı yıkadıktan sonra kendıne bırakıp kurumasını beklıyorm nemlı kaldıgında da bıraz mavı su sıkıp fone baslıyorm ne elektırıklenıyo ne kaparıyo cok memnunum tawsıye ederım kızlarhihoyyytKızlar bugün kuaförümden Bronze Dur Phasette adoında saça fön çekmeden önce kullandığı mavi renkte bir sprey aldım hemde 400ml ve 10ytl toptan alınca ucuz oluyor dedi ona zaten 10ytlye geliyormuş artık fönden önce kullanacağım bunu zaten bu ürün dışarda satılmıyor sadece kuaförler kullanıyor
umarım işe yarar hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?