salat-ı tefriciye için yardımcı olabılir misiniz?

Meom

Guru
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2012
38
10
288
İstanbul
erken doğan yeğenim küvözde ve onun bıran önce sağlıgına kavusması nıyetı ıle salat-ı tefriciyeye 2 hafta önce basladım.su 2500 de .kısa zamanda bıtıp saglıgına kavusmasını ıstıyoruz. okuyanlar buradan sayı bıldırebılırmı?5 aydır kuvözde ve ciğerlerinin gelişimi tamamlanamadı.halil efe bebeğimiz için dualarınızı esirgemeyin...şimdiden herkese teşekkürler...

cok okumak isterm canm ya,ama tam bugun adetim basladi,,adetliyken okunabiliyomuydu?? oyle bisey hatirliyorum

halil efe bebeğin saglıgına kavusması nıyetıyle duayı paylaşıyorum
"Allâhumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ Seyyidinâ Muhammedinillezî tenhallü bihil ukadü ve tenfericu bihil-kürebü ve tukdâ bihil-havâicu ve tünâlü bihir-reğâibü ve hüsnül-havâtimi ve yustaskal ğamâmu bivechihil Kerîm ve alâ âlihî ve sahbihi fî külli lemhatin ve nefesin bi adedi külli ma'lûmin lek."

internetten arastirdim,
bu konuyu buldum:SEVGILI ARKADASLAR.BENDE HERKEZ GIBI SELATI TEFRICIYE DUASINI REGL DURUMDA OKUNMUYOR DIYE BILIYORDUM.FAKAT ÖGRENDIMKI KURAN-DAN BIR AYET OLMADIGI ICIN VE HERHANGI BIR SURE DE OLMADIGI ICIN OKUNMASINDA BIR MAHSUR YOKMUS.

hocamdanda duymustum boyle biseyi

ben okurum sana bildiririm sayisini canim olurmu,Rabbim acil sifa versin kuzenine

Back
X