sevgili arkadaşlar başlık gülünç olabilir ama yaşadıklarım hiçte öle değil.Buradaki tüm arkadaşların yaşadıklarını tahmin ediyorum.Ben 2005 te ilk hamile kaldığımda sanırdımki tamam artık bebişim gelio hiçte öle olmadı kalbi atamadı kürtajla aldırdım 2006 da yine hamile kaldım o da düştü.2007 de kaldım ve malesef o da düştü.İşte bu noktada bir dolu tahlil tetkik yapıldı.bahçeci ye gittim.ilk tüp bebek denemem iptal oldu pgd için yeterli sayıda embrio elde edemedik.sonraki denemede 3 transfer oldu sonuç negatif yıl 2008.
sonraki deneme pozitif ama ultrasona yetişemeden düşükle sonuçlandı yıl yine 2008.bu tedavide ki 5 donmuş da yıl2009 mayıs ayında tedaviye başladım ama embriolar sağlıklı çözülemedi ve iptal.
yani ben birçoğunuz gibi çokkk mücaele ettim ve şimdi normal yolla denemeye karar verdim.En azından bir kere daha Lütfen dualarınızı eksik etmeyin.Allah isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar versin.Hazinesi Allahta dilerimki tüm isteyenlere sağlıklı hayırlı nurtopu gibi evlatlar dağıtsın.Sevgilerimle....
sonraki deneme pozitif ama ultrasona yetişemeden düşükle sonuçlandı yıl yine 2008.bu tedavide ki 5 donmuş da yıl2009 mayıs ayında tedaviye başladım ama embriolar sağlıklı çözülemedi ve iptal.
yani ben birçoğunuz gibi çokkk mücaele ettim ve şimdi normal yolla denemeye karar verdim.En azından bir kere daha Lütfen dualarınızı eksik etmeyin.Allah isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar versin.Hazinesi Allahta dilerimki tüm isteyenlere sağlıklı hayırlı nurtopu gibi evlatlar dağıtsın.Sevgilerimle....