sevgili arkadaşlar başlık gülünç olabilir ama yaşadıklarım hiçte öle değil.Buradaki tüm arkadaşların yaşadıklarını tahmin ediyorum.Ben 2005 te ilk hamile kaldığımda sanırdımki tamam artık bebişim gelio hiçte öle olmadı kalbi atamadı kürtajla aldırdım 2006 da yine hamile kaldım o da düştü.2007 de kaldım ve malesef o da düştü.İşte bu noktada bir dolu tahlil tetkik yapıldı.bahçeci ye gittim.ilk tüp bebek denemem iptal oldu pgd için yeterli sayıda embrio elde edemedik.sonraki denemede 3 transfer oldu sonuç negatif yıl 2008.
sonraki deneme pozitif ama ultrasona yetişemeden düşükle sonuçlandı yıl yine 2008.bu tedavide ki 5 donmuş da yıl2009 mayıs ayında tedaviye başladım ama embriolar sağlıklı çözülemedi ve iptal.
yani ben birçoğunuz gibi çokkk mücaele ettim ve şimdi normal yolla denemeye karar verdim.En azından bir kere daha Lütfen dualarınızı eksik etmeyin.Allah isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar versin.Hazinesi Allahta dilerimki tüm isteyenlere sağlıklı hayırlı nurtopu gibi evlatlar dağıtsın.Sevgilerimle....
canım allah sabrını da gücünü de versin inşallahi hakkatten zor deneyimlerin olmuş bence bir genetik tarama yaptırabilirsin, bu kadar çok emek vermişssin bari ona da baksınlar ..allah yardımcın olsun.
canım rabbım yardımcın olsun................inş gelır bebişin ..........inş son olur.......yaşadıkların zor gerçekten ama başlık uymamış ya.....canım kendıne ıyı bak..............dua ile
sevgili el muallim başlık konusunda aslında haklısın ama herşeye rağmen gülümseyebilmek için yazddım öle çıktı.yoksa asla durumu alaya almak için değil.acıya aşılanmak diye birşey duymuştum ben hep aynı rüyayı gördüm artık güzel rüya görmek istiyorum.ve inan hepinizde görün istiyorum sevgilerimle...
canım benım aslında sende haklısın.....herşeye rağmen gulumsemeye çalışman buyuk bır metanet......inş artık aynı ruyayı gormezsın kayıp çok zor .....ben de uç kez kaybettım............rabbım guzel gunler gostersın ...taşıyamayacağımız ımtıhanlar vermesın canım............bıze merhamet etsın.............ben annemı 14 yaşımda kaybettım babamıda ıkı sene once ıkızlerımı kaybetmedenn ıkı ay once kaybettım ama ınan bebişelerımın acısı daha çok sarstı benı.............daha çok yaktı...rabbım dualarını makbul eylesın canım daıma umuytlu ol............ınş rabbım verecek ve sevıneceksın ve tum arzu eden ve sabredenler.........
sevgili arkadaşlar başlık gülünç olabilir ama yaşadıklarım hiçte öle değil.Buradaki tüm arkadaşların yaşadıklarını tahmin ediyorum.Ben 2005 te ilk hamile kaldığımda sanırdımki tamam artık bebişim gelio hiçte öle olmadı kalbi atamadı kürtajla aldırdım 2006 da yine hamile kaldım o da düştü.2007 de kaldım ve malesef o da düştü.İşte bu noktada bir dolu tahlil tetkik yapıldı.bahçeci ye gittim.ilk tüp bebek denemem iptal oldu pgd için yeterli sayıda embrio elde edemedik.sonraki denemede 3 transfer oldu sonuç negatif yıl 2008.
sonraki deneme pozitif ama ultrasona yetişemeden düşükle sonuçlandı yıl yine 2008.bu tedavide ki 5 donmuş da yıl2009 mayıs ayında tedaviye başladım ama embriolar sağlıklı çözülemedi ve iptal.
yani ben birçoğunuz gibi çokkk mücaele ettim ve şimdi normal yolla denemeye karar verdim.En azından bir kere daha Lütfen dualarınızı eksik etmeyin.Allah isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar versin.Hazinesi Allahta dilerimki tüm isteyenlere sağlıklı hayırlı nurtopu gibi evlatlar dağıtsın.Sevgilerimle....
esyacım allah razı olsun canım.........bance başaracaksın gelecek bebıişin pes etmek yok benım tedavıle ondort yaşında bı oğlum var ....o bana çok destek oldu ona sarıldım.....her kaybettığınmde,... rabbım sızlerede ınş bı tanecıkte olsa versın evlatsız komasın....acın zor ama dayanacak ve dua ıle yola devam edceksın rabbım ın iznıyle.............araştırma yapıldımı............sebep sölendımı..................inş bu yıl bereketlı gelır cumlemıze.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?