- 6 Şubat 2013
- 18.040
- 40.747
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
AmiiiinnnnAllah kahretsin, içim daralıyor, göğsüm sıkışıyor. Şu an biz bilgisayar başında otururken kaç evde yas var, ağıt var.
N'olur yarabbim, ne olursun artık El-Kahhar adını göster bu hainlere.
Kadesa seni cok iyi anlıyorum ama cocuk iste. Oldu gitti gunahlarindan bile sorumlu değil. Benim cevremdeki 11 yasindaki cocuklar boyle degil ama iste bu sabilerin ana babalarinin yatacak yeri yok.Işte babası yanında şehit edilen bu masuma biz çocuk diyoruz pkk icin yürüyüş yapıp molotof atanlara ise masumlar ya da ay yazik çocuğa diyemiyorum. Çocuklar taş molotof atmaz çocuklar polise askere saldırmaz.
LANET olsun ya.
Allah rahmet eylesin.
Kadesa seni cok iyi anlıyorum ama cocuk iste. Oldu gitti gunahlarindan bile sorumlu değil. Benim cevremdeki 11 yasindaki cocuklar boyle degil ama iste bu sabilerin ana babalarinin yatacak yeri yok.
Sehit binbasimiza Allah rahmet eylesin. Yine kallesce pusuyapusuya dusurulen bir asker. Ancak boyle adice yapilabilirdi zaten.
Evet ben de katiliyorum iste ama cocuklar kendi kararlarini verecek yasta olmadiklari icin onlara kizamiyorum. Sen de öylesin biliyorum sadece sabrin taştı.karanfil az çok tanırsın beni berkin elvan konusunda örneğin Ohh iyi olmuş diyenlerle tartışıp ceza bile aldim ancak artık tahammülüm kalmadı. O kadar çok iki yüzlü anlayış var ki vallahi şaşırdım.
O cocuk öbürü genç diğer kadın vs...diye diye bu haldeyiz. Aileler gözü açık olsun yavrularini kullandirtmasinlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?