Saldırıya uğrayan jandarma komutanı şehit oldu

cimcimegfb

Nami deger #cimcimegfb
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2013
18.040
40.747
798

http://www.ahaber.com.tr/gundem/2015/07/27/ilce-jandarma-komutanina-terorist-saldirisi

Saldırıya uğrayan jandarma komutanı şehit oldu

Uğradığı silahlı saldırı sonucu ağır yaralanan Malazgirt İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Arslan Kulaksız, hastanede şehit oldu.

GÜNDEM27 Temmuz 2015, Pazartesi
1438025545693.jpg

Muş Valisi Vedat Büyükersoy, Malazgirt ilçe merkezinde eşi ve çocuğuyla birlikte bulunduğu otomobiline, teröristlerce düzenlenen silahlı saldırıda ağır yaralanan Malazgirt İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Arslan Kulaksız'ın şehit olduğunu bildirdi.

Vali Büyükersoy, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Binbaşı Kulaksız'ın Malazgirt Devlet Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığını belirtti.

Büyükersoy, "Milletimizin başı sağolsun" dedi.

Saldırının ardından, teröristlerin yakalanması için ilçede geniş çaplı operasyon başlatıldı.

Güvenlik güçleri, ilçeye giriş çıkışlarda güvenlik önlemlerini arttırarak araçları tek tek kontrol ediyor.

AA

Malazgirt İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Aslan Kulaksız, teröristlerce eşi ve çocuğunun da yer aldığı otomobile düzenlenen silahlı saldırıda ağır yaralandı.

Ağır yaralanan Kulaksız Malazgirt Devlet Hastanesine kaldırıldı. Binbaşı burada şehit oldu.

Edinilen bilgilere göre, Kulaksız, teröristlerce, eşi ve çocuğunun da yer aldığı otomobile silahlı saldırı düzenlendi.

KOMUTAN ŞEHİT OLDU, KIZI YARALANDI
Teröristler olay yerinden kaçarken, Binbaşı Kulaksız ve kızı yaralandı.

Binbaşı Kulaksız’ın durumu ciddiyetini korurken, kızının sağlık durumunun iyi olduğu ve eşini yaralanmadığı belirtildi.

Binbaşı Kulaksız'ın şehit olduğu öğrenildi.

GENELKURMAY'DAN AÇIKLAMA
Genelkurmay Başkanlığı, Malazgirt'te şehit olan Binbaşı Arslan Kulaksız'ın şehit olmasına ilişkin açıklama yaptı.

Genelkurmay Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada; 'Silahlı saldırıya uğrayan Jandarma Binbaşı Arslan Kulaksız, saat 22.30'da şehit olmuştur. Hunharca, adice ve kalleşçe gerçekleştirilen bu saldırıyı şiddetle kınıyor, şehidimize Allah'tan rahmet, şehidimizin değerli ailesine ve Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza başsağlığı ve sabırlar diliyor, saldırıda yaralanan eşine de acil şifalar temenni ediyoruz' denildi.

OPERASYON BAŞLATILDI
Saldırının ardından, teröristlerin yakalanması için ilçede geniş çaplı operasyon başlatıldı.

Güvenlik güçleri, ilçeye giriş çıkışlarda güvenlik önlemlerini arttırarak araçları tek tek kontrol ediyor.

http://m.ensonhaber.com/haber.php?id=371153

sehitimizin mekani cennet olur insallah, yakinlara dayanma gücü versin RABBIM....

pkk ASKERi ya uykuda sehit eder , ya esinin yaninda sehit eder, silahsiz carsi izninde sehit eder vs pusular. vs
hain kalles olduklari düpedüz ortada bunlari savunanlarinda ALLAH belasini versin,
bugun ayrupanin göbeginde gösteri yapiyorlar insan haklari yazilari altinda ulan siz hangi insan haklarindan bahsetiyorsunuz ,hangi insan haklari ?!hak isteyenlere bak esinin cocuklarinin yaninda kallesce insan öldür sonra hak iste vicdansizlar

Ağız dolusu küfür edesim var. Şerefsiz katiller

Işte babası yanında şehit edilen bu masuma biz çocuk diyoruz pkk icin yürüyüş yapıp molotof atanlara ise masumlar ya da ay yazik çocuğa diyemiyorum. Çocuklar taş molotof atmaz çocuklar polise askere saldırmaz.
LANET olsun ya.

Allah rahmet eylesin.

sabah sabah moralim bozuldu :( Allah kahretsin inşallah sizi tez vakitte!
Rabbim ailesine sabır versin şehidimizin mekanını cennet eylesin inşallah...

Ülkeyi koruyan hayatı gurbette geçen aileye hasret bir asker ne suçu vardı karısının ne suçu var çocuklarının ne suçu var.

Ailesinin ocağı canı yanıyor. Allahım sabır versin.

Öyle dolu ve kizginim ki lanet olsun bunlara oy verenlere destekleyenlere bu duruma getirenlere lanet olsun

selo selo diye günlerce PKK reklamı yapan adını emanet oy koyan PKK ya tek kelime söyleyemeyen bu olaylara hiç tepki vermeyenler gözünüz aydın bugünde bir eve ateş düşürdünüz eminim mutlu mesutsunuzdur...çünkü o PKK silahında ki mermide sizinde emeğiniz çok büyük

Son düzenleme:
Çok çok üzüldüm, kızı ve eşi için de çok tramvatik bir olay, nasıl atlatılır bilmiyorum.

Bu çocuğa acıyorum ama taş atan çocuğa acımıyorum da demeyin lütfen, çocuk bu nereye çeksen oraya gider. Şöyle karşılaştırmayın ikisini ya.

Işte babası yanında şehit edilen bu masuma biz çocuk diyoruz pkk icin yürüyüş yapıp molotof atanlara ise masumlar ya da ay yazik çocuğa diyemiyorum. Çocuklar taş molotof atmaz çocuklar polise askere saldırmaz.
LANET olsun ya.

Allah rahmet eylesin.
Kadesa seni cok iyi anlıyorum ama cocuk iste. Oldu gitti gunahlarindan bile sorumlu değil. Benim cevremdeki 11 yasindaki cocuklar boyle degil ama iste bu sabilerin ana babalarinin yatacak yeri yok.

Sehit binbasimiza Allah rahmet eylesin. Yine kallesce pusuyapusuya dusurulen bir asker. Ancak boyle adice yapilabilirdi zaten.

Kadesa seni cok iyi anlıyorum ama cocuk iste. Oldu gitti gunahlarindan bile sorumlu değil. Benim cevremdeki 11 yasindaki cocuklar boyle degil ama iste bu sabilerin ana babalarinin yatacak yeri yok.

Sehit binbasimiza Allah rahmet eylesin. Yine kallesce pusuyapusuya dusurulen bir asker. Ancak boyle adice yapilabilirdi zaten.

karanfil az çok tanırsın beni berkin elvan konusunda örneğin Ohh iyi olmuş diyenlerle tartışıp ceza bile aldim ancak artık tahammülüm kalmadı. O kadar çok iki yüzlü anlayış var ki vallahi şaşırdım.

O cocuk öbürü genç diğer kadın vs...diye diye bu haldeyiz. Aileler gözü açık olsun yavrularini kullandirtmasinlar.

karanfil az çok tanırsın beni berkin elvan konusunda örneğin Ohh iyi olmuş diyenlerle tartışıp ceza bile aldim ancak artık tahammülüm kalmadı. O kadar çok iki yüzlü anlayış var ki vallahi şaşırdım.

O cocuk öbürü genç diğer kadın vs...diye diye bu haldeyiz. Aileler gözü açık olsun yavrularini kullandirtmasinlar.
Evet ben de katiliyorum iste ama cocuklar kendi kararlarini verecek yasta olmadiklari icin onlara kizamiyorum. Sen de öylesin biliyorum sadece sabrin taştı.

Allah o durumdaki cocuklari da ailelerinden korusun ne diyeyim. Yani hala bunlarin insanlik baris timsali olduklarını soylerler bir de . Adamlar kendi cocuklarina acimiyor sana bana bunlari yasatmasi cok normal.

Iki yuzlu konusunda da can-i gonulden katılıyorum ve inanilmaz uzgunum.

Haberlerde izlerken oturdum hüngür hüngür ağladım..Baba kaybının ne acı olduğunu bilirim..Kaldı ki komutan eceliyle ölmedi, karısının çocuğunun yanında öldürüldü..

Bu ne büyük bir travmadır..

Lanet olsun..Cidden şu itlerin kökünü kazımak yerine, onları tepemize çıkaranlara, masa başına oturanlara, gizli anlaşmalar yapanlara lanet olsun..

Back
X