Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaa çok geçmiş olsun acaba neden miş doktor ne dedi denize havuza bir yere de gitmedik acaba üşüttüm mü dedimVar canım var, oğlum eşim, KV.m görümcem, eşimle calisan kuzeni, kaynım herkes bir haftada mahvoldu, iğne serum probiyotik idare ediyorlar, bikac gün süründürüyor, mide bulantısı, halsizlik, iştahsızlık, soğuk terleme, sonraki adımı ishal...
Sizde ki şikayet ler nedir tam olarakAyyy bende de var yaaa korkuyorum bugün başladı
Ay canım var 4 yaşında kızım varÇocuğunuz varsa bı sure dikkat edin, bulaşıyor çocukta çok daha sıkıntılı ilerliyor![]()
Kalabalik bı ortama girmiş olabilir misin, oğlum krese ve küçük görümcem (9) yaşında kursa gidiyorlar kim getirdi emin değiliz ama önce çocuklarda başladı bizim, ben doğum için evde yoktum biz gelmeden evi falan temizlettik biraz dikkat ettik oğlumun tuvaleti daha dünden beri düzeldi 9gun oldu hastalik başlayalıYaaa çok geçmiş olsun acaba neden miş doktor ne dedi denize havuza bir yere de gitmedik acaba üşüttüm mü dedim
Canım ya o kadar sürüyor muKalabalik bı ortama girmiş olabilir misin, oğlum krese ve küçük görümcem (9) yaşında kursa gidiyorlar kim getirdi emin değiliz ama önce çocuklarda başladı bizim, ben doğum için evde yoktum biz gelmeden evi falan temizlettik biraz dikkat ettik oğlumun tuvaleti daha dünden beri düzeldi 9gun oldu hastalik başlayalı
Benimde oğlum dört yaşında, inliyor ağrıdan halsizlikten, bı lokma yese içse kusuyordu, iştahı da iki gündür normale dönmeye basladiAy canım var 4 yaşında kızım var
Doktor ne dedi ne ilaç verdi canımBenimde oğlum dört yaşında, inliyor ağrıdan halsizlikten, bı lokma yese içse kusuyordu, iştahı da iki gündür normale dönmeye basladi
Sürdü malesef serum yapıldı su kaybindan, herkes acile bı gitti iğne yapıldı hepsineCanım ya o kadar sürüyor mu
Rabbim korusunSürdü malesef serum yapıldı su kaybindan, herkes acile bı gitti iğne yapıldı hepsine![]()
Acilde iğne yapıldıktan sonra bagirsaklar için bı ilaç verdiler ve probiyotik, bu arada da iki üç gün kadar patates haşlaması pirinç lapası falan yedilerDoktor ne dedi ne ilaç verdi canım
Hangi şehirdesin canım ben adanaAcilde iğne yapıldıktan sonra bagirsaklar için bı ilaç verdiler ve probiyotik, bu arada da iki üç gün kadar patates haşlaması pirinç lapası falan yediler
İstanbuldayimHangi şehirdesin canım ben adana
İnşallah bizde atlatırız en kısa zamandaİstanbuldayim