Salı günü yumurtalarım toplanıyor

ada67

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2008
1.525
11
158
Diğer
selam arkadaslar bugun kontrolum vardı yumurta sayım7 oldu 4 tanesının büyüklüklerı gayet ıyı dıger 3 tanesıde dıgerlerıne yetısebılırler dedıler bu aksam catlatma ıgnemı yapıcam salı gunu toplanacaklar..... evet tedavıde son duraga geldım ama yenı 12 gunluk heyecanlı ve sancılı bekleyiş başlıyor şimdıye kadar olan kaygılarımın rengi degısecek yumurta olacakmı kaç tane olacak dıye endışelenırken şu anda kaçı döllenecek kaç tane transfer olacak dıye merak edıyorum sonrakı aşamada beta hcg kaç çıkacak derdine düşecegım kısaca zor hemde çok zormuş bu iş ama ne yapalım bebışlerimiz için hepsine katlanırız yeterkı gelsinler allah hepimize sabır versin....

ada inşallah o hepimizin duymak istediği güzel haberi,peşindende bebeğini alırsın kucağına..
benimde salı transfer günüm, beraber bekleyeceğiz artık kısmetimizdekini..ne deyim,bol şans arkadaşım

ada inşallah o hepimizin duymak istediği güzel haberi,peşindende bebeğini alırsın kucağına..
benimde salı transfer günüm, beraber bekleyeceğiz artık kısmetimizdekini..ne deyim,bol şans arkadaşım

canım rabbim kalbine göre versin.umutların kırılmasın...yüzün gülsün inşallah......zaman çabuk geçiyo merak etme.....bol şanslar dilerim....

ada yaşın kaç bilemiyorum ama benim de ilk denememde 7 yumurta toplanmıştı.kaliteleri çok iyi dendi.2 embriyo transfer edelim dediler.benim yaşım 35.şimdi başka bir doktorla görüşme içerisindeyim.35 yaşından sonraki hastalarıma hep 3 embriyo transferini uygun görürüm.riske almam dedi.zira eski doktorum ikinci denemede bu sefer 3 verelim demişti.

benden tavsiye...şimdiden geçmişler olsun.sevgiler;

Adacım sonuna yaklaşmışsın tedavinin, inşallah bu kez olacak... sağlıkla yumurtaların toplansın, sonra kaliteli embriyolar oluşsun ve inşallah sağlıkla onları annelerine emanet etsinler.. sağlıkla,huzurla da 9 ay sonunda da meleklerini kucağına al inşallah.. iyi haberlerini bekliyorum.. şimdiden geçmiş olsun...

canım benim çok sevindim baya yaklaşmışsın.allahım inşallah busefer yüzünü güldürsün.:Saruboceq:üçüncü gün mü transfer edilicek?

selam arkadaslar bugun kontrolum vardı yumurta sayım7 oldu 4 tanesının büyüklüklerı gayet ıyı dıger 3 tanesıde dıgerlerıne yetısebılırler dedıler bu aksam catlatma ıgnemı yapıcam salı gunu toplanacaklar..... evet tedavıde son duraga geldım ama yenı 12 gunluk heyecanlı ve sancılı bekleyiş başlıyor şimdıye kadar olan kaygılarımın rengi degısecek yumurta olacakmı kaç tane olacak dıye endışelenırken şu anda kaçı döllenecek kaç tane transfer olacak dıye merak edıyorum sonrakı aşamada beta hcg kaç çıkacak derdine düşecegım kısaca zor hemde çok zormuş bu iş ama ne yapalım bebışlerimiz için hepsine katlanırız yeterkı gelsinler allah hepimize sabır versin....

Canım hayırlı olsun darısı da bızlere olsun.Ama cok guzel yumurtan cıkmıs.Benım 2 veya 1 tane oluyorda o yuzden ınsallah dıledıgın haberı alırsın basarılar sansın bol olsun.Zorlu maratonu gectın az kaldı sabır dıle bebısım:ecrin_bebek:kaydirigubbakcemile4

ıns hayırşlı haberler alır guzel guzel bebeler olurlar rabbım istegını versın

inşaallah yumurtalrın hepsi döllenirle.................ve sen sabır yolculugunun sonlarına dogru hamileyim diye başlık açarsın inşaallah............

ada yaşın kaç bilemiyorum ama benim de ilk denememde 7 yumurta toplanmıştı.kaliteleri çok iyi dendi.2 embriyo transfer edelim dediler.benim yaşım 35.şimdi başka bir doktorla görüşme içerisindeyim.35 yaşından sonraki hastalarıma hep 3 embriyo transferini uygun görürüm.riske almam dedi.zira eski doktorum ikinci denemede bu sefer 3 verelim demişti.

benden tavsiye...şimdiden geçmişler olsun.sevgiler;
canım yasım 32 yumurtalar toplansın dr la gorusucez bakalım kac tane transfer edılecek...insallah 2 tanesı sımsıkı tutunurlar annelerıne...

canım benim çok sevindim baya yaklaşmışsın.allahım inşallah busefer yüzünü güldürsün.:Saruboceq:üçüncü gün mü transfer edilicek?
canımm sagol allah hepımızın yardımcısı olsun kacıncı gun transfer olacak bılmıyorum genellıkle 3 gun yapıyorlar sanırım...

sagolun arkadaslar ıyı dıleklerınız ıcın cok tesekkur ederım....umarım mutlu son a yaklasmısımdır...

iyi haberlerini bekliyoruz, salı yumurta toplama varsa cuma falan da transfer olur değil mi? bol şans... hamileyim diye açacağın topiği bekliyoruuuuz..

iyi haberlerini bekliyoruz, salı yumurta toplama varsa cuma falan da transfer olur değil mi? bol şans... hamileyim diye açacağın topiği bekliyoruuuuz..
evet canım sanırım cuma günü transferım olur büyük gün... aylarca yürek sızılarıyla bekledığim gelmesını bir yandanda olmazsa korkusuyla gelmesinden korktuğum O AN...okadar karmakarışığım ki...25 haziran evlilik yıldönümümüz..30 haziran test günüm...bana verilecek en güzel armağan evliliğimizi taçlandıracak bebek olacak ..rabbim dualarımı kabul eyle!!!!

inşallah Allahım tamamına erdirir. Bebişini alırısın kucağına inşallah...

selam arkadaslar bugun yumoslar toplandı 7 folıkulden 5 adet yumurta cıktı 4 tanesı ıstenılen olgunlukta bakalım kacı dollenecek yarın bellı olacak bu kez agrım olmadı rahat atlattım şükür merakla yarını beklıyorum....

Back
X