Salı günü yumurtalarım toplanıyor

Adacım dularımız seninle.. ne güzel bak 25 hazirandaki evlilik yıldönümünüzü bir kez de 30unda kutlarsınız inşallah büyük haberle beraber..senin için cuma dua edeceğim.. sabah değil mi transferin?

selam arkadaslar bugun yumoslar toplandı 7 folıkulden 5 adet yumurta cıktı 4 tanesı ıstenılen olgunlukta bakalım kacı dollenecek yarın bellı olacak bu kez agrım olmadı rahat atlattım şükür merakla yarını beklıyorum....

insaalah hepside tutar ve tutunur annelerine canim

sagolun arkadaslar ıyı dıleklerınız ıcın cok tesekkur ederım....umarım mutlu son a yaklasmısımdır...

umarım çok ii olursun ama bi kelimen çok zğlattı beni demişin ya umarım sımsıkı tutunurlar annelerine ay çok gsl ve içten bi dilek

:Saruboceq::Saruboceq: dualarım senınle

selam arkadaslar bır gun daha geçtiii...transferım cuma gunu olacak...bugun aradılar 4 tane döllenmıs ...çok mutluyum...cuma günü annelerıne gelmek icin beklıyorlar...yarın embrıyo kalıtesı ıcın aryacaklar rabbım yardımcımız olsun ınsallah 8 hucrelı kalıtelı olurlar ...özlemle bekliyorum....

sagolun arkadaslar... hersey ıcın dostlugunuz varlıgınız dıleklerınız benım ıcın cok degerlı ...ıyıkı varsınız...

Canım bende bugun puregona başladım ve bende bülent beyin hastasıyım.. Hadi bakalım ayağın uğurlu gelsin. Arkandan ben gideceğim inş... Hayırlı olsun şimdiden alkisalkisalkis

ada merhaba canımmmm benim cumartesi toplamam olduu canım.. inşallah 8 hücrlei olurlarr
benim biri 8 biri 9 biride 10 hücrelii

adacım hayırlısı olsun.şimdi durumlarını öğrenmişsindir minnoşların.hersey gönlünce olsun umarım.seninle aynı zamanlara denk geliyoruz.benimde bir terslik olmazsa inşallah c.tesi falan olur yarın kontrolüm var.allah emeklerimizi bosa cıkarmasın.

Back
X