Salih Emre Uregen/ Emre İlhan/ Muhammed Dilber/ Bekir Sivri/ Volkan Kahya/ Alp Aslan Yıldırım

Panda123

Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2016
73
14
8
Yaklasık bı sene once ameliyata karar vermistim emre ilhandan ameliyat tarıhımı almıstım ekim sonu ameliyatım var ancak ben hala kararsızım doktor secemiyorum sizce hangisi? Bu isimlerle ilgili memnuniyeti ya da sikayeti olan ya da anısı olmus olan varsa yazabilirlerse cok memnun olurum.. Tesekkurler sımdıden

Bende salih emre uregen,teoman dogan,muhammed dilber v alpaslan yildirimin yaptigi burunlari begeniyorum.
Simdiye kdr baris cakir ve salih emre uregenle gorustum.
Baris cakir cok iyi bir dr bence ama cok pahali.
Salih emre uregen icin dusunme asamasindayim .yaptigi tasarimi herkes begendi ameliyat olan bir hastasini kendim gordum guzel ve dogaldi burnu tam gidip ona gun alayim diyorum ameliyat icin hoop aklima baska dr takiliyor.
Karar verme sureci gercekten cok zor.

Istanbulde olmama ragmen ben daha hıc bı doktorla yuzyuze gorusmedım. Ben barıs cakırın tarzını begenmıyorum o yuzden basından berı barıs cakırı hıc dusunmedım fazla dogal belli belirsiz burunlar yapıyor bana hitap etmiyo yani. Salih emre üregeni begeniyorum feminen hatlı burun yapıyo genelde instadan bakıyorum guzel burun goruyorum kım yapmıs dıye arastırıyorum farklı farklı doktorlar goruyorum

karar veremıyorum bende yaaa offf

Bnm bu yaz kesin olmam lazim gebelik icinde ugrasiyorum cunku olmazsa tup bebek tedavisine baslayacagim.o yuzden artik karar vermek zorundayim yoksa kalacak ameliyat.
Teoman doganla gorusmek istedim agustosa verdiler randevu cok gec.
Muhammed dilberle bu hafta gorusecegim.
Ve ardindan karar verip gunumu alacagim ameliyat icin.

Anladım ınsallah ıstedıgınız gıbı bı burna sahıp olursunuz

Ben baris cakirla gorustum ona olacagim heralde, yaptigi bazi burunlar cok sivri ama istedigin daha kalkik kavisli burnu da anlatirsam yapar heralde diye dusunuyorum :/

Hayır ama ona olurum param olunca
Muhammet dilber emin degilim ama tam anlamıyla emre ilhan gibi ameliyat oncesi burun tasarımı yapmıyo diye bılıyorum bılgısayar uzerınden ne tarif ederseniz yani ve doktor ne anlarsa o olur gibi o yuzden guvenemıyorum ıstedıgım sey somutlasmayınca

Ben baris cakirla gorustum ona olacagim heralde, yaptigi bazi burunlar cok sivri ama istedigin daha kalkik kavisli burnu da anlatirsam yapar heralde diye dusunuyorum :/
Ben de kalkık kavisli iddialı feminen burun seviyorum burun ucu yusyuvarlak naturel burun tarzım degıl salih emre uregenin tarzı bana da yakın ona mı olsam acaba

Muhammed dilberden memnun kalmadım diyen tek kişi görmedim ama tabi doğal yapiyo ben de ifadem bozulursa oturur ağlarım kalkık burun falan aman istemem

Evet ben de bu doktorlar arasında karar veremiyorum. Çok güzel burunlar görüyorum ama ücretler neye göre bu kadar değişkenlik gösteriyor anlamıyorum. Sanki biraz Doktorların popülaritesi mi fiyatı arttırıyor gibi geldi. Ben deviasyon ile rinoplasti ameliyatını aynı aynda olacağım. Kafam karıştıran asıl doktor seçiminden önce estetik doktoruna mı yoksa KBB doktoruna mı ameliyat olmalıyım? her 2 branş doktoru da deviasyon yapabiliyor ama Kbb daha mı iyi olur çok kararsız kaldım.

Evet ben de bu doktorlar arasında karar veremiyorum. Çok güzel burunlar görüyorum ama ücretler neye göre bu kadar değişkenlik gösteriyor anlamıyorum. Sanki biraz Doktorların popülaritesi mi fiyatı arttırıyor gibi geldi. Ben deviasyon ile rinoplasti ameliyatını aynı aynda olacağım. Kafam karıştıran asıl doktor seçiminden önce estetik doktoruna mı yoksa KBB doktoruna mı ameliyat olmalıyım? her 2 branş doktoru da deviasyon yapabiliyor ama Kbb daha mı iyi olur çok kararsız kaldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…