ben salıncağımıdan çook memnundun .. 2 gün önce havuza indirdim.. şimdi plastik hareketli kısım gıcırdamaya başladı.. ya sürdüm beter oldu... bursaya götürüp değiştiricem....
ben salıncağımıdan çook memnundun .. 2 gün önce havuza indirdim.. şimdi plastik hareketli kısım gıcırdamaya başladı.. ya sürdüm beter oldu... bursaya götürüp değiştiricem....
defne sallanmadan acabi bi dakka yerinde buruyor mu? azdı ...
yaz bitti bi güneşlenemedim diye salıncağınıda aldım tentesi filan var ben yatar güneşlenirim oda sallanır sakin sakin oturur diye düşündüm.. öğlede oldu...
1-2 saat yattık kızımla.. ayy sonra eve geldik nedendir bilmem gıcır gıcır bişeyler oldu.. suda gelmedi oysa havanın neminden sıcaklıktan neden mi plastık birleşim yeri gaarrrçç gurrç sesler çıkarmaya başladı..
bursaya gidince değiştiricem.. defnem sallanamıyor şimdi sesten uyuyamıyor.. gitti bizim havuz keyfi... gitti bizim salıncak
canım salıncağın oturduğu yerin haraket etmesine özen göster ..
yatabilen kalkabilen yada yarı yatabilen olması çok rahat oluyor..
salıncakta uyusa bile bebek rahatsız olmuyor....
birde alırken küçük alma ben aldım 5 yaşındaki çocuk bile binebilir ....
bi kere al yıllarca kullan....birde oturma yerinin kılıfının içi dolgulu olmasına dikkat et.. ya süngerli yada silikonlu oluyor ..
salıncak çok rahat oluyor ..
canım salıncağın oturduğu yerin haraket etmesine özen göster ..
yatabilen kalkabilen yada yarı yatabilen olması çok rahat oluyor..
salıncakta uyusa bile bebek rahatsız olmuyor....
birde alırken küçük alma ben aldım 5 yaşındaki çocuk bile binebilir ....
bi kere al yıllarca kullan....birde oturma yerinin kılıfının içi dolgulu olmasına dikkat et.. ya süngerli yada silikonlu oluyor ..
salıncak çok rahat oluyor ..
canım senin salıncağın markası ne bi de imkanın varsa bi fotosunu koysan merak ettim
bende dondy var şuanda gayet memnunum ayağımda uyutuyorum üstüne yatırıyorum 1.5 saat falan kesintisiz uyuyor ama durursa uyanıyor takip etmek lazım ama ağırlaşınca nasıl uyutcam diye şimdiden korku sardı içimi :)