salıya oğlıma inşallah kavuşuyorum

azteki

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2008
28
0
86
Diğer
selam kızlar,
salıya sezeryan için randevu aldım.inşallah bebğime kavuşacağım.ben hep normal istiyordum ancak bebeğim makat geliş olduğu için ve birtürlüde donmediği için artık başka çaremiz kalmadı.39.haftaya girerken sezeryan olacağız.sonra nasıl olduğunu anlatırım.tabi nezaman toparlanırsam.bana dua edin çok heyecanlıyım

cnm dularımız seninle. inş hayırlısıyla bebeğini kucağını alırsın ve burdan bize bundan bebeğini anlatırsın

hayırlısı böyleymiş demekki, sağ sağlim bebeğini kucağına alda gerisi boş, bende normal istiyorum ama bakalım ne olacak.
allah kolay doğumlar nasip etsin:ecrin_bebek:

rabbim yardımcın olsun..
bir avazda kurtarsın seni ve şuan doğum yapacak olan herkesi hepimizi:))

sağ salim alırsın inşallah kucağına...
kolay bir doğum ve çabuk geçen bir toparlanma süreci olur inşallah...

inşallah sağsalim bebeğine kavusursun. ben de hep normal istedim. sezeryan olanlar hep bebişlerine erkenden kavuşuyolar cok sukur. biz 39+2 olduk bekliyoruz bakalım. inşallah bu hafta kavuşurum ben de bebişime.
Allah yardımcın olsun tekrar, hayırlı haberlerini bekliyoruz...

merhaba canım bende 16 gün önce sezeyan oldum.iyide sezeryan oldum.hastaneden çıktım evde dolma yaptım düşün artık.hiç sorun olmadı sen kendini hazırlarsan hiç sorun olmuyo.ben en başınan kndii hazrladığm için sorun yaşamadım.spinal anestesi ile oldu ve çok güzel geçti.umarım seninde öyle olur.yeterki kendini hazırla.bebeğini göeceğini, düşün.ozaman herşeyi unutuyor insan.umarım herşey güzel geçer

azteki Allah yardımcın olun kardeşim kayısı suyu iç bol bol gazı çıkarmada faydası varmış
14 haftalık gebeyim bende

canm Allah kolay doğumlar nasip etsin
inşallah bebeğini sağlıkla kucağına alırsın
benim oğlumda 36, haftaya kadar makat gelişi duruyordu ama sonradan döndü
hakkımızda hayırlısı ne ise öyle olsun
bebeklerimiz sağlıkla doğsunlarda önemli olan o

Back
X