Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Instant Cuticle Remover 15 Saniyede Tırnak Eti Çıkarıcı ürününden aldım memnunum :81:
Mega Shine Elmas Parlaklığı Veren Oje Koruyucu ürününden aldım bir kere kullandım fena değil :97:
Insta Dri Oje Kurutucu Cila ürününden aldım iki kere kullandım fena değil :97:
Sally Hansen Nail Growth Miracle Tırnak Uzatan Mucize ürününden aldım kullanma talimatına uymadım o kadar süre aynı cila ile duramadığım için ama yine de işe yaradığını düşünüyorum :97:
Benim problemim tırnaklarımın sert olması :97: sertlikten dolayı kırılıyor hafif esnek olsa bir problem olmayacak :97: tırnakları esnek yapan bir ürün varmıdır acaba![]()
İse yaradı mı bari? Benim de bir uzaticiya ihtiyacım var. Daha önce yurt dışından iherb den bir ürün sipariş veriyordum, böyle bir şey yok! 1 gunde taş gibi oluyordu tırnaklarım. Oje gibi de değildi sürdüğüm anda tırnaklar emiyordu ama artık sipariş verilmiyor oradan gümrüğe takılıyormus. Broadwayin uzaticisi efsaneymis ama o da stoklarda yokŞu an sürdüğüm ürünler daha önce kullanıp çok güzel sonuç almıştım. Serumla birlikte %50 daha fazla uzuyormuş. Daha bu gün başladım hatta ojem kurumadı bilehaftaya güncellerim. İşe yaramazsa paraya kıyıp mavala yA şans vericem.