Sally´nin Son Diyet Macerasi :))

Sally84

millet Fistik görsün :P
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2012
361
2
46
Almanya
Haydi Bismillah :))

Kendi kendimi Motive etmek icin bir günlügüm olsun dedim. Bircok Diyet uygulayip yeri geldiyindede basarili olup ama verdiyim kilolari koruyamadim malesef :14:

Evliyim 3 cocuk annesi 28 yasinda, 1,56 boyunda bir Bayanim ve kilolar yüzünden piskolojik olarak mutsuzum, simdiki kilom 62 küsür olmali tartilmak istemiyorum birkac gün boyunca, cünki daha 2 hafta önce 57dim, ama su pis bogazima yenik düstüm.

:45: artik buraya kadarmis bundan sonra adam akilli diyet yapip kendime ceki düzen vercem ve insallah bu sefer hemen pes etmicem kilolarida geri almicam insallah...

Bana katilip birbirimizi motive etmek isteyen arkadaslar buyrun hepberaber verelim su kilolari insallah....

Grip oldum :43: yataktan kalkacak halim yok...

Yilmak yok yola devam :47:

kahvalti yapamadim haliyle, simdi 1 elma yedim

Haydi Bismillah :))

Kendi kendimi Motive etmek icin bir günlügüm olsun dedim. Bircok Diyet uygulayip yeri geldiyindede basarili olup ama verdiyim kilolari koruyamadim malesef :14:

Evliyim 3 cocuk annesi 28 yasinda, 1,56 boyunda bir Bayanim ve kilolar yüzünden piskolojik olarak mutsuzum, simdiki kilom 62 küsür olmali tartilmak istemiyorum birkac gün boyunca, cünki daha 2 hafta önce 57dim, ama su pis bogazima yenik düstüm.

:45: artik buraya kadarmis bundan sonra adam akilli diyet yapip kendime ceki düzen vercem ve insallah bu sefer hemen pes etmicem kilolarida geri almicam insallah...

Bana katilip birbirimizi motive etmek isteyen arkadaslar buyrun hepberaber verelim su kilolari insallah....

Grip oldum :43: yataktan kalkacak halim yok...

Yilmak yok yola devam :47:

kahvalti yapamadim haliyle, simdi 1 elma yedim
geçmis olsun sally cim herkes hasta bu ara malesef:50:
bu arada gunlugun hayirli olsun:34:

sagol canim ya nedense hep diyetteyken yakalar beni bu hastalik :S

sen ne yapiyorsun diyete devammi?

sagol canim ya nedense hep diyetteyken yakalar beni bu hastalik :S

sen ne yapiyorsun diyete devammi?

eh normal diyetteyken yakalamasi...bagisiklik sistemimiz zayifladiginda vitamini azalttigimizda hemen atliyor ustumuze :) o yuzden onemli saglikli beslenmek iste diyet yaparken...
bende bir ara boslamistim simdi yeniden geri basladim yarismalara devam ediyoruz bakalim bu hafta çok hirslandim gecen seferde bir haftada 2.7 kilo vermistim hirs yapinca bu haftada hedefim ayni:ssz:

enee benim günlük gerilerde kallmis ya :1:

kac gündür griptim cok halsizdim Allahima sükürler olsun bugün iyiyim :31:

62 kiloyum ve yarin diyetime basliyorummmm....

Back
X