merhaba arkadaşlar ben salonumu baştan aşağı yenilemeyi düşünüyorum fikir ve önerilerinize ihtiyacım var salon takımım yataklı olmak zorunda yatılı misafir için modası geçmeyecek şık rahat temizliği kolay bir takım istiyorum beklentim fazla olunca hepsini bir arada bulmak zor oluyor maalesef salon takımına uygun halı masa perde tv ünitesi sehpa vs... bu arada mobilyaları yaptırmayı düşünüyorum beğendiğim modeller var ama işte istediğim özellikleri bir arada bulamıyorum
yardımlarınızı bekliyorum
evin çok güzel Rabbim sağlıkla huzurla oturmayı nasip etsin inşallah özellikle mutfağın çok ferah çok uyumlu :)
koltuklarda kahverengiyle kırmızı uyumu süper olmuş bir kahverengi hayranı olarak çok beğendim
rica etsem özelden modelini yazar mısın?
o çiçekli sırt minderi bence de hoş değil eğer onu düz yapıyorlarsa model hoş düşünebilirsin, bence yeni konut projelerinin örnek daire fotolarına bak oralarda renk uyumları falan güzel fikir veriyor
beğenip de bir zamanlar eklediğim bir resim bu.
şu sıralar çıkan salon takımları hem kullanış hem de renk olarak tüm markalarda eskiye göre bence iyi sayılır. aslında salonunun şimdiki resimlerini görsek hem evine hem tarzına uygun tavsiyelerde bulunmak kolay olur.
ben sırt tarafı bol yastıklı modellerin çok rahat olduğunu düşünmüyorum. çok gösterişliler ama rahat değiller. kataloglarda durmalık model sanki. ama yastık da olmazsa olmaz aksesuarlardan.
ben ya mobilya ya aksesuarlar ya da koltuklardan biri ya da birkaçı koyu diğerleri açık kombinleme taraftarıyım. ağaç kaplama koyu mobilya tercihimdir. toz belli etse de her daim şıklığından ödün vermiyorlar. modüler mobilyalardan pek hoşlanmıyorum ben.
gönder de görelim bakalım evinin resimlerini.
beğenip de bir zamanlar eklediğim bir resim bu.
şu sıralar çıkan salon takımları hem kullanış hem de renk olarak tüm markalarda eskiye göre bence iyi sayılır. aslında salonunun şimdiki resimlerini görsek hem evine hem tarzına uygun tavsiyelerde bulunmak kolay olur.
ben sırt tarafı bol yastıklı modellerin çok rahat olduğunu düşünmüyorum. çok gösterişliler ama rahat değiller. kataloglarda durmalık model sanki. ama yastık da olmazsa olmaz aksesuarlardan.
ben ya mobilya ya aksesuarlar ya da koltuklardan biri ya da birkaçı koyu diğerleri açık kombinleme taraftarıyım. ağaç kaplama koyu mobilya tercihimdir. toz belli etse de her daim şıklığından ödün vermiyorlar. modüler mobilyalardan pek hoşlanmıyorum ben.
gönder de görelim bakalım evinin resimlerini.
şimdiki koltuk modelleri güzel ama renkleri çok iddialı geliyor bana ben rahat ve şık olmasından yanayım dediğiniz gibi çok yastıklı modeller rahat olmaya bilir ama şık duruyorlar
canım yeni bir eve taşınacağım için eşyalarımı elden çıkarıyorum salon takımıma elveda diyeli çok oldu zaten kendilerini hiç sevmezdim
şimdilerde çocuk odası da araştırıyorum beğendiğim parçaları birleştirip özel olarak yaptırmayı düşünüyorum tam kararımı vereyim resim eklemesi yaparım