Merhabalar 20 günlük evliyim. Salonuma aksesuar seti ve avize almak istiyorum ama mobilyamın tarzına nasıl aksesuarlar uyar acaba? şimdilik boş durmasın dye önceden aldığım aksesuarları koydum. Fikirlerinizi bekliyorum..
Bence herşeyiniz renkli zaten o yüzden beyaz ve gümüş renkli aksesuarlar tercih edebilirsiniz,
Mor çiçekleri olan beyaz çerçeveli tablolarınız,
Beyaz renkte abajurlar ve gümüş renkte aksesuarlarınız,
Tıpkı bu resimdeki gibi
eşyalar pek hoş. ama danteller bu eşyalarda hiç olmuyor. NAvi gerçekten "cuk" diye bir resim göndermiş. krem/gümüş/cam aksesuarlar çok şık olur. şu country tarzından bana bööö geldi. herkesin evi oyuncak dolu sanki. lütfen bu canım mobilyaları o tarz eşyalarla doldurma.
iyi günlerde kullanın evinizi. bir de pek aceleye gelmemeli aksesuar işi. zamanla rast gelirsin alacaklarına zaten.
sevgiyle kalın.
eşyalar pek hoş. ama danteller bu eşyalarda hiç olmuyor. NAvi gerçekten "cuk" diye bir resim göndermiş. krem/gümüş/cam aksesuarlar çok şık olur. şu country tarzından bana bööö geldi. herkesin evi oyuncak dolu sanki. lütfen bu canım mobilyaları o tarz eşyalarla doldurma.
iyi günlerde kullanın evinizi. bir de pek aceleye gelmemeli aksesuar işi. zamanla rast gelirsin alacaklarına zaten.
sevgiyle kalın.
bir de sanırım yeşillik eksik. yeşilli, mürdümlü, kremli kırlentler ya da canlı ya da yapay çiçek eklenebilir. köşedeki dolap/sehpa üzerine oda tonlarında 5-6 tane şık saksılarda orkide pek hoş olurdu. .
sağ köşede çiçekleri yerine dekora uygun beyaz , gümüş vaya şeffaf renkte lambader , yine o köşedeki perdenin yanında kalan duvara duvar kağıdı , çevirmeli eski tip telefon , sehpaya üçlü iriden ufağa yuyarlak gümüş renginde mumluk ,
diğer köşeye resim çerçeleri hoş olabilir