salt haftam ve ultrason tarihim uymuyor:(

sedakaramann

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2014
7
0
1
40
yumurtlama dönemimde hamile kaldım geç döllenme olmuştur dedi doktorum o anda düşünemedim şimdi aklıma geliyor regl tarihimden 2 sonra testte çıktı ama bebeğim 1 hafta geç gidio 8.5 olması gerekirken 7.5 haftalık

Merhaba hayırlı olsun bebeğiniz.ultrason değerleri her zaman doğru sonucu vermez 1 hafta fazla yada eksik gösterebilir. Ultrason çıktısında da yazar zaten haftanın yanında +/- (5-7)gün diye.önemli olan son adet tarihinizdir gebelik takibinizde sat baz alınır korkulacak birşey yok yani

Arkadaşımla adet gunumuze göre aramıZ 1 gun ama doktorumuz gelisimveultrasontarihine göre 1 hafta geri dedi o yüzden düşündüm gecyumurtlama da olamaz

benimde bes gun alti gun onde gidiyor ona bakarsan ustune adet gormusum gibi oluyor o onemli degil daha fazla gerilemedikce takma kafana. allah kucaginada almayi nasip etsin

sağol canım bu 2 hamileliğim ilkinde 3 hafta öndeydi ilerki dönemlerde tansiyonum çıktı ve gelişim durdu aslında o yuzden korkuyorum bu sefer zaten geriden gelmesi korkutuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…