samatya devlet hastanesi serdar ceylan

mrb lar serdar ceylan yabancı bir isim değil. bizim için samatya devlet hastanesinde kbb uzmanıdır kendileri.2 yıl önce kız kardeşim,serdar ceylana burun estetiği oldu.burun içersinde sorunlarıda vardı tabiki.kemik eğriliği,sinizüt gibi.onları hallederken,şekilde verdirtti.kendisi çok memnun,kendi alanında uzman bir doktor.kbb olarak....

merhaba ben samatyada engin acıoğluna ameliyat oldum.görüntü olarak harika oldu fakat burun zor ameliyat tutan bölgeymiş 2 kere ameliyat oldum.mümkün olmadıkça bu ameliyatı önermiyorum.görüntü süper oldu çok doğal fakat tekrar içten kemik kayması oldu ve sanki benim burnum değilmiş gibi hissizlik var.bu arada ameliyatımı 5 sene önce oldum

mrb lar kardeşim 2 sene önce muayene ücretinden başka para ödemedi,ssk olduğu için.sağlık sorunuda vardı burunda kemik eğriliği ve sinüzit vardı...anlaşarak şeklinide yaptırdı serdar bey şekli için,ekstradan para talep etmedi.şimdiki durumunu bilmiyorum.samatya ssk damı ayrıldımı araştırısanız bulursunuz.yardımcı olabildiysem ne mutlu bana...sağlıcakla kalın

cok teşekkr ederim hala samatyada yardımınız için teşekkr ederim

Esmermelek86 bana ulaşımının mesaj atamadım sana ben 20 gün önce ameliyat oldum serdar beye merak ettiğim bazı şeyler var kafam.çok karışık. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…