• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Samimi arkadaş...

RumuzEtamin

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2016
137
110
103
Merhaba,
Uzun zamandan beri samimi oldugum bi kiz arkadasim var (konuda karisiklik olmasin diye adina buse diyelim) hala da yakinligimiz devam eder ayni apt.da kaliyoruz. Kendisi su an evli.
Yalniz artik eskisi gibi bana olan davranislarini samimi bulmuyorum. Guler yüzlü yine herseyime kosar ama içten içe pazarlik yaptigini dusunuyorum. Bekarken ayni isyerinde calismistik buseyle ordaki bi çocuk benden hoslanmisti buse de o çocuğa asik olmuştu. Benim ise erkek arkadasim vardi hayatimda yine..
Ustelik cocuk bana yakınlaşma cabalari gosterince buse beni uyardi capkin her kizla muhabbeti var dedi,ben de beni ilgilendirmez hayatimda biri var biliyosun dedim konuyu kapattim. O cocuga asik oldugunu da kendisi beni uyardiktan sonra soyledi ben anladim biseyler tabi (ona göre) aramizin olacagi varsa da yollari kapatmak icin yapmis olabilecegini dusundum ama dedigim gibi bunlar bosunaydi aklimda da kalbimde de baska biri vardı. Aldim karsima acikca dusuncelerimi soyledim,kabul etmedi haklisin diyerek kem küm ederek gecistirdi. O zamandan beri aramizda bi cekememezlik oldugunu hissediyorum ondan yana tabi.. cok kucuk hesaplarin pesinde kosuyor bi kere...telefonlarimizin zil sesi ayni olur tesadüftür olamaz mi yani,kiskandin beni degil mi der sakaya vurarak.. ama bende gordugunu kendisi uygulayip ya da aldığı zaman iyi yapmissin derim. Aramizdaki fark şu ben beğendi derim ama o kiskandi der..
Dogum yapti gozun aydin demek icin gittim annesinden de benzer bi tepki gordum ama şahsıma olarak,hani bazi laflar vardir havada kalır hic bi yerinden tutamazsin oyle laflar.. mesafe koyayim diyorum ona da firsat vermez hemen noldu?naptim?kustun mu? Bi gonlumu almaya çalışmalar.. bi ara hediye alma huyu vardi istemiyorum alma derdim,hatta bi keresinde ben evde yokken bırakmıştı goturup evinde kendisine verdim zeytinyağı misali uste cikip o bana küstü. Ne yapmaya çalışıyor geçmişteki o olaydan sonra bana bilerek mi böyle yapiyor anlayamiyorum.
Konu cok uzadi ama mevzu eskiye dayaninca mecburen yazdim,sizce bana mi oyle geliyor? Abartiyor muyum? Yoksa haklilik payim var mi?

arkadasiniz sizi hem kiskaniyor hemde kaybetmek istemiyor olabilir..boyle insanlar vardir hayatimizda cok gerekli bir durum olmadikca evine gitmeyin derim illaki gorusmek istiyorsaniz o size ulassin gelsin benim fikrim.

arkadasiniz sizi hem kiskaniyor hemde kaybetmek istemiyor olabilir..boyle insanlar vardir hayatimizda cok gerekli bir durum olmadikca evine gitmeyin derim illaki gorusmek istiyorsaniz o size ulassin gelsin benim fikrim.
Tam olarak tutumum oyle zaten ben pek gitmem haftanin hic olmasa 3-4 gunu bendedir

Kendisi artık evli biri olduğu için muhabbeti olsun, hayata bakışı olsun hepsi bi miktar değişmistir. Bu da sana eskisine nazaran değistiğini hissettiriyor olabilir.
Hatta biraz da, sana eskisinden daha sıkıcı gelebilir

Kendisi artık evli biri olduğu için muhabbeti olsun, hayata bakışı olsun hepsi bi miktar değişmistir. Bu da sana eskisine nazaran değistiğini hissettiriyor olabilir.
Hatta biraz da, sana eskisinden daha sıkıcı gelebilir

Benim anlatmak istedigim daha farklı,onun sıkıcı oldugunu kastetmedim gecmiste yasadigimiz olay onu samimiyetten uzaklastirdi gibime geliyor

Back
X