- 23 Eylül 2017
- 789
- 781
- 53
- Konu Sahibi tolstoyevski
-
benim de içimden bunlar geliyo, ama fazla kaçırıyorum gibi hissediyorum bazen, karşımda da aynı içtenliği sürekli hissetmek istiyorum devamının gelmesi için galibaKendini kaliplara sokma.. icinden nasil geliyosa oyle konus davran..ben nerdeyse butun ortamlarda dikkat cekerim..tatli dilim guler yuzumden dolayi.... : ) baska turlu istesemde olsmiyorum.. ha gerektiginde mesafe koyarim ya da icimden gelmedigi kisilerde..
Hissediyosan devam et eger o elektrigi alamiyosan dur orda.. neden illa samimi hossohbet olacaksinki. Biriyle frekans ya tutar ya tutmaz.benim de içimden bunlar geliyo, ama fazla kaçırıyorum gibi hissediyorum bazen, karşımda da aynı içtenliği sürekli hissetmek istiyorum devamının gelmesi için galiba
tam olarak bunu sormuştum aslında.. "zorundaymışım gibi" hissettiklerimle daha ilk anda frekans tutmayınca zorlamamak gerekiyor o zaman? akışına bırakmalı yani :) ben bunu önyargı gibi görüyodum, ama enerji meselesi demek ki , doğru mudurHissediyosan devam et eger o elektrigi alamiyosan dur orda.. neden illa samimi hossohbet olacaksinki. Biriyle frekans ya tutar ya tutmaz.
Ben genelde karsimdaki insana birakiyorum. Eger samimi davraniyorsa , arkadas olmak istiyorsa zaten belli oluyor. Yoksa da zorlayacak biri degilim.tam olarak bunu sormuştum aslında.. "zorundaymışım gibi" hissettiklerimle daha ilk anda frekans tutmayınca zorlamamak gerekiyor o zaman? akışına bırakmalı yani :) ben bunu önyargı gibi görüyodum, ama enerji meselesi demek ki , doğru mudur
Ee tabii.. ha zorunlu olarak durdugun ortamlar varditR. Kadin misafirlige gelmis hoslanmadim mecburen hos tutmak zorundayim evime gelmis:) evde kadini birakip kacacak halim yok ya:)) idare ediyosun o anda ama zorunluluk disinda mumkun mertebe bir araya gelmezsintam olarak bunu sormuştum aslında.. "zorundaymışım gibi" hissettiklerimle daha ilk anda frekans tutmayınca zorlamamak gerekiyor o zaman? akışına bırakmalı yani :) ben bunu önyargı gibi görüyodum, ama enerji meselesi demek ki , doğru mudur
Bu durum ben de de vardı.yeni insanlarla tanıştığımda karşımdakinde bir içtenlik samimiyet gördüm mü benim karşılığım daha fazla oluyor daha içten davranıyorum
galiba, bu problemi kendimde hissetmiş biraz önlemini almıştım ama hâlâ tam oturmadı demek ki bazı şeyler bende. zamanla artıkBelki de insan mi secemiyorsun...herkesle iyi iletisim kurmak guzeldir ama herkesle can dost olunmuyor...karsindakini tanimaya calis darbe yememek icin...samimiyet olusmuyorsa da uzulme...herkesle arkadas olunmuyor...
Çocukluğunuzda yeterince ilgi ve sevgi görmemiş olabilir misiniz?tam olarak bunu sormuştum aslında.. "zorundaymışım gibi" hissettiklerimle daha ilk anda frekans tutmayınca zorlamamak gerekiyor o zaman? akışına bırakmalı yani :) ben bunu önyargı gibi görüyodum, ama enerji meselesi demek ki , doğru mudur
bilemiyorum aslında olabilir, çok hatırlamıyorum ama o eksikliği hissediyorum bazen. çocukluktan gençliğe doğru geçtiğim dönem daha fazla sevildim ama çocukluğa dair sevildiğim sıcacık anlar hatırlamıyorum. çok mantıklı aslında sorunuz, çocuksu bi ruhum da var sürekli sevilmek sevmek istiyorumÇocukluğunuzda yeterince ilgi ve sevgi görmemiş olabilir misiniz?
nasıl ayırt ediyosunuz peki, yani kimleri sıcak davranmaya uygun buluyosunuzBen de biraz sıcak davranırım ama herkese değil
Benim iyi duygular hissetmemle alakalı aslında iççmden geldiği gibi. Karşımdaki soğuksa ona göre. Ama iletişime açıksa güleryüzlüyümnasıl ayırt ediyosunuz peki, yani kimleri sıcak davranmaya uygun buluyosunuz
evet bu hissi ben de ayırt etmeye başladım sanırım yavaş yavaş ama ben sonuna kadar zorluyorum yine olmuyosa hafif bi üzüntü duyuyorum sanki ben yetersiz kalmışım gibi:) tuhafım o konuda.Benim iyi duygular hissetmemle alakalı aslında iççmden geldiği gibi. Karşımdaki soğuksa ona göre. Ama iletişime açıksa güleryüzlüyüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?