Şampiyon Bursa...

Bursaspor şampiyonluğu sonuna kadar haketti ve bizleri çok mutlu etti:dance:
teşekkürler Ertuğrul Sağlam ve aslanlarıa.s.a.s.
:hooray::hooray::hooray::hooray::hooray::hooray::hooray::hooray::hooray::hooray:

Şampiyonluğumuz kutlu olsun canım ben bjk liyim ama Ertuğrul bizim kardeşimiz bu gece bursalıyız tebrik ederim ....

eşimle biz cimbomluyuz ama bursanın şampiyonluğuna çok sevindik :teytey::hooray:

BJK liyim ama bu gece gönlüm bursadan yanaydı ...tebrikler bursaspor ...az evvel BJK lilerin mekanından (kazan'dan) geliyorum bjk li taraftarlar bursasporun şampiyonluğunu kutluyor çok harikaydı...

Son düzenleme:
TEŞEKKÜRLER BURSASPORRRR HAKLI BıR MUTLULUK YAŞATTIN BıZEEE BAŞARILARININ DEVAMINI DıLıORUZZZ ERTUĞRUL HOCAM YÜREĞıNE EMEĞıNE SAĞLIK buyrunnnnnnnnn

muhteşem, mahallemizde bile havai fişekler patladı. iu saat oldu kornalar hala çalıyo...........

tebrikler Bursaspor ve taraftarları, sonuna kadar hak ettik ;)

bir galatasaraylı olarak çokkkkkkkkkkkkkk tebriklerrrrr :lepi::lepi:
sağol canım
eşimle biz cimbomluyuz ama bursanın şampiyonluğuna çok sevindik :teytey::hooray:
analtılmaz bır duygu ya
BJK liyim ama bu gece gönlüm bursadan yanaydı ...tebrikler bursaspor ...az evvel BJK lilerin mekanından (kazan'dan) geliyorum bjk li taraftarlar bursasporun şampiyonluğunu kutluyor çok harikaydı...
vereliniortak
Bursa'da havai fişekler,kornalar şampiyonluk sevinci hat safhada
ınanılmaz bır gece geçırdı brsa bu çocuklar ve ertuğrul hocanımz adını tarıhew yazdı
üç buyuklere karsı bu kadar az butceylede şanpıyon olunduğunu gosterdı bıze
bu taraftarın her zaman senınle
bursasporu gönülden kutluyorum yaa memleketim benim

şampıyon şanpıyon bursa şampıyon

bende bi beşiktaşlı olarak tüm bursasporu yürekten kutluorum inanın okadar çok sevindimki..
ertugrul sağlamıda çok begeniodum zaten..
gerçekten hhakeden kazandı..

YÜREĞıYLE BıLEĞıYLE BURSASPOR ŞAMPıYON

Bursaspor mütevazı kadrosuyla Süper Lig’in şampiyonluğuna ulaşırken, teknik patronu Sağlam da halefi Denizli başta olmak üzere Daum ve Rijkaard’ı geride bırakıp zirveye çıktı

Tarih 16 Mayıs 2010... Yer Bursa Atatürk Stadı... Türk futbol tarihine adını altın harflerle yazdırmak isteyen Bursaspor Beşiktaş’ı 2- 1 yenerek Süper Lig’in şampiyonu oldu. Teknik direktörü Ertuğrul Sağlam, dün halefi Mustafa Denizli’yi boynu bükük bırakırken, Bursaspor camiasına tarihinin en büyük başarısını kazandırdı.

Sevincin en büyüğü
Ayaklar, gözler sahada ama akıllar ıstanbul’daydı. Beklenen müjde geldiğinde Bursasporlular sevinç yumağı olmuşlardı. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam ve mütevazi kadrosu geride Daum’un Fenerbahçe’sini, Rijkaard’ın Galatasaray’ını, Denizli’nin Beşiktaş’ını, Güneş’in Trabzonspor’unu bırakıp mutlu sona ulaşmıştı.

Türkiye alkışladı

Bursaspor rakiplerinden daha az fiyata mal olmuş kadrosuyla şampiyonluğu kazanıp “ış sadece para değil yürek de lazım” derken, Türkiye’nin her yerinde Bursaspor sevinci yaşandı. Bursaspor’a tebrik mesajları yağdı. Sandıktan Yeşil-Beyazlı formalar, flamalar çıkarıldı. Ve moda artık Yeşil- Beyazdı... Bursa da “Sağlam “şampiyondu.

yeşill beyazzz en büyük bursaaa şampiyon bursaaaa :) :)
bu sevinç bu korna sesleri bu mutluluk uzunnn bir süre bitmez bitmesin arkadaşlar bu taraftar haketmişşti bu sevinci :)

çok mutluyuz çok allahım bize bugünleride gösterdiya oğluma doğduğu sene şampiyonluk görmek nasip olduya çok mutluyuz akşam bize sbh olmadı resmen

saglam bi fenerbahçeli olarak tüm bursasporlu arkadaşları tebrık ediyorum.....bi kerede siz kazanın dimi ama hep biz hep biz olmazkiii
619448655582742jb5.gif

Back
X