Şampiyonlar Ligi Chelsea FC - Galatasaray SK

Bence ....

• Ankete Katılan
    13

Kazen

Ahtapotlara takılıp gidiyor aklım 🦀
Administrator
14 Kasım 2001
21.530
En iyi cevaplar
2
69.647
1.623
102

Bu akşam 21:45'te oynanacak Chelsea FC - Galatasaray SK maçında tüm taraftarlarımıza başarılar diliyoruz.

Profilinizden hangi takımı tuttuğunuzu güncellerseniz kulüpler ile yapacağımız çalışmalarda önceliklere sahip olabilirsiniz.

Profilinizi güncellemek için ; http://www.kadinlarkulubu.com/profile.php?do=editprofile adresini tıklayarak seçtiğiniz takımı seçerek güncelleme yapabilirsiniz.

Aslan gözünü çeyrek finale dikti

Chelsea - Galatasaray Şampiyonlar Ligi 2. Tur Rövanş maçı 18 Mart Salı 21.45'te canlı yayınla Star'da!

Heyecanla bekliyoruz Allah'ın izniyle iyi bir neticeyle döneceğiz hem bugün 18 Mart bakarsınız yeni bir zafer daha yazılır Türk tarihine

18 Mart'ta Türklere zafer yakışır diyorum...

bu zafer gününde bir zafer daha inşallah....: )

Nefesler tutulduuu... Saatler 21:45i göstersinnn:124::124::124:
Aslanımm zafere doğru ilerleyecektirr:116::116:

İnşallah kazanacağız, yürü be, kim tutar seni Aslan ım !
bu güne özel 2. bir zafer bekliyoruz.

Dişi aslanlarda destek olduğuna göre maç kesin kazanılır ama kendi sahasında olsaydıııı Belki bu gün beklediğimiz gibi olmaz yaww hatim indircem akşam valla :) o değilde heyecandan akşam ne yemek yapacağımı düşünmedim .:/
TOCAM HEP DER Kİ NEYLEYİM SARI DEYİNCE KIRMIZI DEMEYEN HATUNU ....

heyecanla 21.45 bekliyoruz aslanlarım gösterin kendinizi bu tarftar sizinle gurur duyuyorrrrrr

Drogba ayakta zor duruyorsun ....

yazık bu adama kaç milyon euro para verdik ...

Drogba ayakta zor duruyorsun ....

yazık bu adama kaç milyon euro para verdik ...
hayır saçma olan ne biliyor musun ?

maç 2 -0 iken bile değil 0-0 ken bile istek yoktu ..

2-0 olsa ne olacak 2 tane daha atsanız çıkacaktınız. Çok isteksiz garip bir 6s var dı ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…