Şampuan ve Saç Kremleri Şampuan seçimi

_Ozis_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2012
73
21
48
İstanbul
Arkadaşlar öncelikle hepinize iyi günler diliyorum..

Sorunum basit gibi gözükse de aramaktan, araştırmaktan accayip yorulduğum bir sorun.

Sorun şu ki;

Kalın telli, kabaran ve dalgalı saçlarım var (kesinlikle şikayetçi değilim, gayet mutluyumdur bu formda olmasından)..
Velaaakin gel gelelim en azından kabarmasını önleyecek, temiz saç hissi verecek, işlem uyguladığımda (düzleştirme, maşa) elektriklenmesini ve tutunmasını sağlayacak şampuan veya saç ürünleri araştırmasına girdim.

Denediklerim;

Elidor: Çokça uzun süre kullandım ama tam temizlemediğinden ötürü saçımı, bıraktım.

Clear: Çok yağlandırdı saçımı, temizlik hissi vermedi, zaten sorunuma çözüm de olmadı.

Bioblas (sarmaşık özlü): temizleme olarak ve saç derisini rahatlatma olarak süper ama saçım sertleşti ve kabarmasını bi tık üst seviyeye çıkardı.

Sizin önerileriniz nedir, bir de onları duymak isterim???

Remolent saç kremini şiddetle tavsiye ediyorum ...

DUCRAY-ANAPHESE adında bir şampuan var saçlarım çok dökülüyordu.hatta psikolojimi etkilemişti. yakında saçsız kalırsam diye.bir eczacının önerisi ile aldım bu şampuanı ve diğer şampuanlar a göre baya fiyat farkı olmasına rağmen bi türlü vazgeçemiyorum.
ciddi anlamda saç dökülmesi problemi yaşayan arkadaşlar hiç düşünmeden denesinler.
duşta bile sadece 5 tel falan dökülüyor.

Arkadaşlar öncelikle hepinize iyi günler diliyorum..

Sorunum basit gibi gözükse de aramaktan, araştırmaktan accayip yorulduğum bir sorun.

Sorun şu ki;

Kalın telli, kabaran ve dalgalı saçlarım var (kesinlikle şikayetçi değilim, gayet mutluyumdur bu formda olmasından)..
Velaaakin gel gelelim en azından kabarmasını önleyecek, temiz saç hissi verecek, işlem uyguladığımda (düzleştirme, maşa) elektriklenmesini ve tutunmasını sağlayacak şampuan veya saç ürünleri araştırmasına girdim.

Denediklerim;

Elidor: Çokça uzun süre kullandım ama tam temizlemediğinden ötürü saçımı, bıraktım.

Clear: Çok yağlandırdı saçımı, temizlik hissi vermedi, zaten sorunuma çözüm de olmadı.

Bioblas (sarmaşık özlü): temizleme olarak ve saç derisini rahatlatma olarak süper ama saçım sertleşti ve kabarmasını bi tık üst seviyeye çıkardı.

Sizin önerileriniz nedir, bir de onları duymak isterim???
Gliss ürünlerini deneyebilirsin canım..

Merhaba öncelikle saç tiplerimiz farlı.. ama ben oldukça kuru saçlara sahibim. Zaman zaman kabarabiliyor.
Üç güzel formülüm var, yumuşacık saçlar için

1. shiseido'nun şampuanını. Gerçekten güzel ve hafif bir kokusu var. Türkiye'den hiç satın almadım fiyatını bilmiyorum.
2. watsons biralı sac maskesi.. tesadüfen bulduğum harika bir formül. haftalık bakım için maskeyi ıslak saç uçlarına sürüyorum ve sıcak (epey sıcak) havlu sarıp 7-8 dakika bekletiyorum.
3. loreal elseve mucizevi yağ .. saçlarımı kuruturken ya da kuruttuktan sonra uçlarına sürüyorum. Senin en çok işine yarayacak şey sanırım bu üçüncü madde. Çünkü ısı uygulamadan önce kullanımda harika sonuçlar alabilirsin, denedim oldu :)

Saçlarım yumuşacık ve miss gibi kokuyor, elektiriklenme de yok :)

The Body Shop'un muzlu şampuanını kullanıyorum uzun zamandır ve gerçekten elektriklenme sorunumu çözdü arkadaşlar ama tavsiyelerinizi göz önünde bulundurucam :) Teşekkürler

The Body Shop'un muzlu şampuanını kullanıyorum uzun zamandır ve gerçekten elektriklenme sorunumu çözdü arkadaşlar ama tavsiyelerinizi göz önünde bulundurucam :) Teşekkürler
ay onun muzlu saç kremide süperr hele kokularıı yiyesim geliyor kullanırken:rolleyes:

Back
X