Arkadaşlar bu şampuandan çok memnunum. Saçlarımda dökülme problemim vardı. Ciddi anlamda azaldı. Ayrıca serumları var, 4 tüp 1 aylık süreçte kullanılıyor. Çevremdekiler saçlarıma ne yaptığımı, çok sağlıklı gözüktüğünü söylüyorlar. Gönül rahatlığı ile tavsiye ediyorum
Farmasinin herbal sampuanini aldim daha oncede watsonsun argan yagli sampuanini kullandim ama sacim acayip kasunmaya basladi farmasiyide bi deneyim bakalim olmazsa tekrar head and shoulders
bende loccitane ın dökülme ve yağlanma için olan şampuanını kullanıyorum dönüşümlü. dökülme için olan haftada 2 kere yağlanma için olan 2 kere. dökülmem sıfıra yaklaştı neredeyse. yağlanmada azaldı normalde sabah yıkasam 3 saat sonra sanki yıkanmamış gibi olurdu. şimdi 2. gün bile tertemiz.. tavsiye ederim...
bende loccitane ın dökülme ve yağlanma için olan şampuanını kullanıyorum dönüşümlü. dökülme için olan haftada 2 kere yağlanma için olan 2 kere. dökülmem sıfıra yaklaştı neredeyse. yağlanmada azaldı normalde sabah yıkasam 3 saat sonra sanki yıkanmamış gibi olurdu. şimdi 2. gün bile tertemiz.. tavsiye ederim...
kepek için ayrı bir serileri var. onu eşim kullanıyor bende arada kullanıyorum. detox gibi oluyor. eşimde memnun. ama bence bir mağazasına giderseniz cilt ve saç tipinize uygun ürünü önerirler zaten. bir araçları var yüzünüze ve cildinize onu tutup nem durumuna vs bakıyorlar ona göre öneriyorlar. siz gidin görüşün ona göre karar verirsiniz.
kepek için ayrı bir serileri var. onu eşim kullanıyor bende arada kullanıyorum. detox gibi oluyor. eşimde memnun. ama bence bir mağazasına giderseniz cilt ve saç tipinize uygun ürünü önerirler zaten. bir araçları var yüzünüze ve cildinize onu tutup nem durumuna vs bakıyorlar ona göre öneriyorlar. siz gidin görüşün ona göre karar verirsiniz.
bu konuyu arıyordum bende, en sonunda burayada gelmiş eyüp sabri tuncer elime alır almaz 2. sırada koskoca SLS yi görmemle bırakmam bir oldu. yani genel bir market şampuanından farkı yok. Bizımla diyılsin EST!
bu konuyu arıyordum bende, en sonunda burayada gelmiş eyüp sabri tuncer elime alır almaz 2. sırada koskoca SLS yi görmemle bırakmam bir oldu. yani genel bir market şampuanından farkı yok. Bizımla diyılsin EST!
Valla ben watsonsunkuni denedim olmadi farmasi herbal denedim hepsi kasindirdi kepek yapti head and shoulderse bademlisini kullaniyoru gectim icinede cam terebentin ve balda kattim gercekten hem yzatiyo hemde sifir kepek :)
eşim zeytin yağlısını kullanıyor çabuk yağlanma sorunu vardı onu düzeltti sürekli övüyor bebeğim içinde Eyüp Sabri Tuncer bebek şampuanı kullanıyorum bebeğime iyi geldiğini düşünüyorum ama ben keratin seti kullanıyorum onun için kullanmadım hiç