samsun anaklinikte doğum yapanlarr...

asiyee

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2011
493
3
116
Samsun
ben samsun anakliniğe gidiyorum doktorum mükerrem erol.mükerrem beye gıdıp doğum yapanlar var mı ?eputiral normal doğum yaptınız mı bu konuda nasıllar?

bende samsunda yaşıyorum ve seni takip ettim ilk gebeliğin sonlandırılmış bende 1 ay önce bebeğimi kaybettim folik asit eksikliğinden omuriliği gelişmemiş kesesi kapanmamış yani çok zordu çok çektim fakülte hastanesinde gerçekleşti ondan sonrada kürtaj düşünmek bile istemiyorum ve genetik olarak inceleme yapıldı gerçi tek sebep olarak folik asit dediler ben de folik asit kullanmamdım ve beslenemedim 24 haftalıktı kızım ve çok üzücü tekrar hamile kalmaya cesaretim yok daha yeni gerçi ama çok korkuyorum sen biraz cesaretlendin ikinciyi doğurdun galiba ve sağlıklı öğrendiğime göre ne olur bana yardım et ne gibi tetkikler yapıldı ne yaptın ikinci gebeliğinde hangi doktora gitttin öğrenmek istiyorum ben büyük anadoluda zehra yılmaz gittim ilk gebeliğimde gerçi f,doktorumdan memnunum çünkü ultrasyonda belli oluyormuş ama başka doktorlarada gidecem tek doktorla kalmayacam bana ulaş cnm ben çalışıyorum akşamları giremiyorum nete gündüzleri arada açarım cevabını dört gözle bekliyorum ...sevgiler

Back