samsun da hangi hastaneyi önerirsiniz?

ben doğum ewinde bülent beye gidiyordum.özeline ama.özeller kapanınca doğum ewine gitmek benim için zor olduğu atasam aysın hanıma geçtim.bir çok kişiden aysın hanımın ismini duydum.hayırlısı bakalım

samsun özel mediva hastanesini düşünüyorum ama hiç bilgim yok,ne gibi imkanları var,eşi doğuma alıyolarmı?duyanlar,bilgi verebilirmi?

arkadaşlar bende medical park ta ilyas bey e gitmeye başladım pko hastasıyım bi düşük yaptım tekrar bebek sahibi olmak istiyorum bu konuda ilyas bey nasıldır tecrübeleri olan varsa paylaşırlarsa sevinirim:))

Anadolu Hastanesinde Zehra Yılmaz var. Ben 2007 şubatta ilk çocuğumda gitmiştim. ilk önce özel ilgi tıp merkezinde gidiyordum kontrollere. kendisi anadolu ya geçince otomatik olarak bende geçtim. Çok güzel ilgilendi çok memnun kaldım. Eşim teklif ettiği halde tek kuruş parada almadı prensibim değil diyerek. Normal doğum taraftarı bir doktor ancak benim oğlum 4600 doğdu 4 kilo üzerini riske atmak istemiyorum diyince bende sezeryanı kabul ettim. spinal anesteziyle sağlıklı bir şekilde doğdu oğlum.doğduğu günde tesadüfen kampanya yaptılar hastaneye de para ödemeden çıktık.çocuk doktoruda ayrıca ilgilendi. özel odamızda güzeldi hem annem hem eşim yanımda kalabildi(yatacak 2 tane yer vardı). Ayrıca doğumdan sonra tereddüt ettiğim konularda gece gündüz aradım kendisini hep ilgilendi sağolsun.
memur olduğum için Samsundan tayin olduk şimdi 2. çocuğumu antalyada doğurucam doktor araştırıyorum. Elimden gelse yine Samsun a gelirdim.
Birde yurtdışına çıkacağımızdan doğum belgesi lazım oldu. 2007 de verileni nüfus dairesi almış. telefonla aradım hastane bulup tekrar gönderdi. bunca seneye rağmen ilgililer yani.
umarım bilgilendirici olabilmişimdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…