- 13 Eylül 2016
- 834
- 405
- 23
- 37
- Konu Sahibi brnestetik
-
Yardımcı olmak isterim ama bu konuda hiç bilgim yok..samsunda kimse yokmuuuu(
canim samsunda mi yasiyorsun:)Yardımcı olmak isterim ama bu konuda hiç bilgim yok..
Evet tatlım...canim samsunda mi yasiyorsun:)
ozel de canim ovalla samsunda İsmail küçüker var instagramdan takip ettiğim kadarıyla süper bir dR. ve barış çakır kadar iyi burunlar yapıyor.
ben onu eğitim araştırma da sanıyordum emin misin bak ben şu an hastanedeyim yataktan yazıyorum sabah oldum amaliyatımı ağrı yok sızı yok morluk yok bandajı çıkarttım yıkama yaptım sadece tampon var iki gün duracakmış hatta foto ekliyimozel de canim o
canim ismail kucuker omu de girev yapiyo suan arastirdim instagramdsn baktim da gercekten harika burunlar yapiyo ama ucretli omu devalla samsunda İsmail küçüker var instagramdan takip ettiğim kadarıyla süper bir dR. ve barış çakır kadar iyi burunlar yapıyor.
canimmm nerdesin yahu anlatsana bana yasadiklarini suan agri sizi varmi ..ilk gun sargi bile yok neden ki....ben onu eğitim araştırma da sanıyordum emin misin bak ben şu an hastanedeyim yataktan yazıyorum sabah oldum amaliyatımı ağrı yok sızı yok morluk yok bandajı çıkarttım yıkama yaptım sadece tampon var iki gün duracakmış hatta foto ekliyim
Eki Görüntüle 1893819
canimmm nerdesin yahu anlatsana bana yasadiklarini suan agri sizi varmi ..ilk gun sargi bile yok neden ki....
merhaba kizlar kemerli ve dusuk burun ucu sikayetim var acilen ameliyat olmak istiyorum artik fakat maddi durumum yok oyuzden devlet hastanelerinde yaptirmak zorundayim samsunda yasiyorum ve gazi devlet hastanesinde guzel bir burun yapacak doktor ariyorum bana yardimci olurn lutfennnn...kbb ye mi gidicem plsatik cerrah a mi gidicem ...ikiside var devlet hastanesinde umarim samsundan birini bulurum:)
merhaba ne kadara yaptırdınız acaba bende yaptırmak istiyorumben onu eğitim araştırma da sanıyordum emin misin bak ben şu an hastanedeyim yataktan yazıyorum sabah oldum amaliyatımı ağrı yok sızı yok morluk yok bandajı çıkarttım yıkama yaptım sadece tampon var iki gün duracakmış hatta foto ekliyim
Eki Görüntüle 1893819
merhaba ne kadara yaptırdınız acaba bende yaptırmak istiyorum
Kimm tavsiyen söyler misinAyy yillar sonra görmem tam tavsiye verecekken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?