samsun devlet hastanesinde burun estetik yaptiran varmi acilllll

brnestetik

Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2016
834
405
23
37
merhaba kizlar kemerli ve dusuk burun ucu sikayetim var acilen ameliyat olmak istiyorum artik fakat maddi durumum yok oyuzden devlet hastanelerinde yaptirmak zorundayim samsunda yasiyorum ve gazi devlet hastanesinde guzel bir burun yapacak doktor ariyorum bana yardimci olurn lutfennnn...kbb ye mi gidicem plsatik cerrah a mi gidicem ...ikiside var devlet hastanesinde umarim samsundan birini bulurum:)

valla samsunda İsmail küçüker var instagramdan takip ettiğim kadarıyla süper bir dR. ve barış çakır kadar iyi burunlar yapıyor.

ben onu eğitim araştırma da sanıyordum emin misin bak ben şu an hastanedeyim yataktan yazıyorum sabah oldum amaliyatımı ağrı yok sızı yok morluk yok bandajı çıkarttım yıkama yaptım sadece tampon var iki gün duracakmış hatta foto ekliyim

valla samsunda İsmail küçüker var instagramdan takip ettiğim kadarıyla süper bir dR. ve barış çakır kadar iyi burunlar yapıyor.
canim ismail kucuker omu de girev yapiyo suan arastirdim instagramdsn baktim da gercekten harika burunlar yapiyo ama ucretli omu de eskiden arasrirmadadir o

canimmm nerdesin yahu anlatsana bana yasadiklarini suan agri sizi varmi ..ilk gun sargi bile yok neden ki....

canimmm nerdesin yahu anlatsana bana yasadiklarini suan agri sizi varmi ..ilk gun sargi bile yok neden ki....

çorlu da ameliyat oldum Dr um Ahmet Berber ilk gün dahi bi ağrım yoktu morluk yoktu ameliyattan yaklaşık 5 saat sonra bandajı söktüm kendim yıkama işlemi yaptım. Dr um o gün iki kere geldi yanıma korkma böyle paket yaptığımıza bakma çok başarılıydı hemşireler çıkartsın yıkama işlemini yapabilirsin dedi. çıkabilirsin dedi ama sonra tekrar geldi ben onun o hastanede yaptığı ilk aml ım o yüzden bi gece kalman lazım dedi ertesi gün sabah tekrar geldi nasıl olduğumu sordu taburcu etti (ben özelde iki kere estetik oldum bir kere bile dr görmedim gelmemişti) tamponu cuma günü çıkarttı biraz acıdı çünkü yıkama işlemini beceremedim ıslak tutmak lazımmış serum fizyolojik ile. kuru olunca az acıdı ama o an aldığım nefesi anlatamam müthiş bi duyguydu. çok iyiyim çarşamba aml oldum perşembe pazara gittim gezdik falan cuma tampon çıktı yarın da gezi turuna katılıyorum iğne adayı gezeceğiz korkacak bir durum yok kapalı aml yapıldı dikiş yok önden. tabi bu her hastaya göre değişebilir.
tüm yaşananlar böyle dr uma teşekkür ediyorum çorlu da yaşayanlar kensine gönül rahatlığı ile gidebilir. ben şimdilik memnunum bi aksilik yaşayacağımıda düşünmüyorum. inşallah da öyle olur

Samsun’da doktor önerin arkadaşlar.
Çağlayan Yağmurla görüştüm pek güvenilir bulmadım açıkçası.halit urgan ve ahmet şentürkten randevu aldım görüşme sağlamak için.kim gerçekten iyi bilmiyorum.çok kötü burunların sonuçları da tatmin edici oluyo ama benim gibi burnundan görsellik açısından hafif sıkıntıları olanlar için aynı durum geçerli olmuyor.o yüzden her mükemmel doktor diyene inanamıyorum.ameliyat olan memnun kalan fotoğraf paylaşabilecek olan ya da bir isim önerebilecek varsa yeşillendirsin :)

merhaba ne kadara yaptırdınız acaba bende yaptırmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…