Samsun kadın doğum hastanesinde doktor onerebilecek olan?

Hiresa

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2020
702
335
53
34
merhaba kızlar Samsun kadın doğum hastanesinde gidip memnun kaldiginiz doktor önerilerinize ihtiyacım var yardımci olursanız çok sevinirim

Kadın doğum hastanesinde kim var bilmiyorum ama orda harika nir perinatoloji uzmanı var Uğur Turhan ona gidin birde liv hospital da Seher Kayalarlı şidddtle tavsiyemdir

Kadın doğum hastanesinde kim var bilmiyorum ama orda harika nir perinatoloji uzmanı var Uğur Turhan ona gidin birde liv hospital da Seher Kayalarlı şidddtle tavsiyemdir
uğur Turhani evet biliyorum ama şuan özele gitmeyi düşünmüyorum samsun kadın dogumdan sormamın sebebi detaylı ultrason için sıra almak

uğur Turhani evet biliyorum ama şuan özele gitmeyi düşünmüyorum samsun kadın dogumdan sormamın sebebi detaylı ultrason için sıra almak
Detaylı ultrasonsa eğer mutlaka Uğur hocama git çok detaylı bakıyo gözünden hiç bir şey kaçmıyo zaten bütün gebelikler riski yine araştır ama şu an en iyisi detaylı ultrason için Uğur hoca instegram hesabını takip et bak göreceksin

Evet takip ediyorum zaten biliyorum da iyi bir doktor olduğunu bizde ona gitmeyi düşünüyorduk zaten ama şuan özele gitme durumum maalesef ki hayal gibi bir şey oldu eşim işten çıktı tüm aksilikler üst üste geldi yoksa bizimde niyetimiz baştan beri uğur hocaydi hep derler ya büyük konuşma büyük konuştuk sanırım kesin ona gitcez dedim çoğu konuştuğum arkadaşıma ve nasip olmadı.

Anladım inşallah iyisine denk gelirsin Samsun’a yeni taşındığını düşündüm o yüzden ısrarcı davrandım kurura bakma yolun hayırlı doktorlarla kesişsin işin rastgelsin sağlıkla gelsin bebişin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…