Samsun Medical Parkta TÜP BEBEK YAPTIRANLAR

Var mı gelişmeniz ?
Merhaba, ben tayfun hocaya gittim bu ay ve dün opu oldum. İlk gün 5 yumurtam dollendi. 5.günü yani ötesini bekliyorum. Olanlar dondurulup iki adet sonda transfer edilecek. Hocadan ve özellikle hemşirelerden çok memnunum.

Bende arayış içerisindeyim , eşimin genetik sonucunu bekliyoruz ..
Sperm morfolojı , sayı , hareketi yerlerde resmen , bir de eşimin kardeşinin 9 yıldır çocugu olmuyor kromozm sayısı 45 ve onda da sperm sıkıntısı var. Hal böyle olunca eşimde kendinden şüphe etti genetik anlamda ..

İlgileri nasıl peki ?
Bir de fiyat ne çıktı size

Bende arayış içerisindeyim , eşimin genetik sonucunu bekliyoruz ..
Sperm morfolojı , sayı , hareketi yerlerde resmen , bir de eşimin kardeşinin 9 yıldır çocugu olmuyor kromozm sayısı 45 ve onda da sperm sıkıntısı var. Hal böyle olunca eşimde kendinden şüphe etti genetik anlamda ..

İlgileri nasıl peki ?
Bir de fiyat ne çıktı size
Tıp çok ilerlemiş durumda hiç böyle şeylere takılmayın artık herseyin bir yolunu bulmuşlar.
ilgilerine gelince Tayfun hocayı tercih ettim ben evet çok yoğun herkesin de dedigi gibi kendisini çok kısa görüyorsunuz ama sormak istediklerinizi cevaplıyor. Çok Babacan ve bana çok güven verdi. Hemşireler çok iyi her konuda yardımcı oluyorlar. Çok araştırdım bütün tüp bebek merkezleri çok yoğun ilk görüşmede hepsi uzun muayene edip ilgileniyor sonra kontroller kısa sürüyor. İlk başta araştırırken çok kafaya taktım. Sonra dedim adamlar yılların doktoru işlerini biliyorlardır, iki dklik muayene demekki işlerini doğru yapmaları icin yeterli dedim kendimi tayfun hocaya emanet ettim. Dün yumurtalarım toplandı beklemedeyim. Dondurulacak ve iki regl sonra transfer edilecek.
ucret hastane toplam 11bin alıyor, dondurma ücreti ve ilaçlar hariç. İlaçlar 6bin tuttu ama benim yumurtalarım direnç gösterdi o nedenle biraz uzun süre ilac kullanmak zorunda kaldım. Dondurma ücreti de iki embriyo icin 500 TL yıllık demişlerdi.

Elbette haklısınız lakin şu var , konu o kadar hassas ki olumsuzluğa yirek nasıl dayanır bilmiyorum .
Ben mesela süreci bilmiyorum .
Diyelim bugun yumurta toplandı , ne zaman transfer ediliyor ?
🤔Ve dondurulan embrıyolar için neden 2 regli geçirmeniz gerekiyor ?

gellişmeniz var mı ?
Ben pazar günü başladım iğnelere
Yaştan ve amh dan dolayı çok yumurtam yok
Şu an 3 tane iyi giden var dedi doktor 2 tanede ayrıca olabilir dedi
Bakalım nasip
Siz araştırma içerisindesiniz sanırım
İnşallah hakkımızda hayırlısı olur

Ben pazar günü başladım iğnelere
Yaştan ve amh dan dolayı çok yumurtam yok
Şu an 3 tane iyi giden var dedi doktor 2 tanede ayrıca olabilir dedi
Bakalım nasip
Siz araştırma içerisindesiniz sanırım
İnşallah hakkımızda hayırlısı olur
Evet araştırma içerisindeyim aynen ..
Rabbim herşeyın hayırlısını nasıp eder , öyle bişey ki bu sadece doktorla kalmadığı için insanın aklı çok karışıyor ya nasip diyerek yola kolumak en güzeli sanırım :)

Güzel sonuçlarınızı lütfen bizimle paylaşın .

Şafak beydi değil mi doktorunuz dondurulmuş embriyonuz mu var yoksa sil baştan mı başlayacaksınız Problem neydi
Evet Şafak bey di doktorum dondurulmuş embriyom kalmadı maalesef 5.güne gelebilen iki tane vardı ikiside transfer edilmişti ama olmadı.Bizim sorunumuz morfoloji sayıda bir sıkıntımız yok ama kalite ve hızda sorunumuz var benim de amh düşük çıkmıştı 12 tane yumurta toplandı 8 tanesi olgundu 5 i döllenmiş ti bakalım doktor beyle görüştük bir daha ki ay tekrar gidicem ilaç baslicakmis galiba hayırlısı olsun hakkımızda inşallah 🤲

Evet Şafak bey di doktorum dondurulmuş embriyom kalmadı maalesef 5.güne gelebilen iki tane vardı ikiside transfer edilmişti ama olmadı.Bizim sorunumuz morfoloji sayıda bir sıkıntımız yok ama kalite ve hızda sorunumuz var benim de amh düşük çıkmıştı 12 tane yumurta toplandı 8 tanesi olgundu 5 i döllenmiş ti bakalım doktor beyle görüştük bir daha ki ay tekrar gidicem ilaç baslicakmis galiba hayırlısı olsun hakkımızda inşallah 🤲

allah yardımcınız olsun ..
ne kadar tuttu peki bu süreç

Back
X