samsun tayfun alpere gıdıp tup bebek yaptıranlar

burcu2311

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2013
383
180
83
35
mrblar ben 29yasındayım gebe kalamıyotum gıttıgımdoktorlar sperdekı sorundan dolayı olmuyo dedı bu yuzden tayfun alpere gıtmeyı planlıyorum budoktoa gıdıp neler yasadıgınızı merak edıyorum nasıl doktor bıde sperm sorunu ıle gıdıp ne sonuclar aldınız acaba kızlar

benım transferm yapıldı dun beklıorumm ;) ben tayfn hocamı sevıorumm walla , ama işte sonuc ne cıkar bilemem .laboruvar şartları felan ıyıdır heraldde o kadarını cok dusunmedım hıc hocama guvendım her zaman ,ıns sonucumda pozıtıf cıkar ;)

ben de aralıkta tayfun beye gideceğim kendi doktorumun yönlendirmesiyle.doktorumu çok seviyorum ama sadece ankara ve istanbuldaki hastanelerle çalışıyor.ben ilk denememi samsunda yaptırmak istedim.

kızlar kesinlikle tavsiye ederim ben iki çocuğuma da tayfun beyin tedavisiyle hamile kaldım..benim tüpbebek değil ama kuzenim yaptırdı şimdi yedi aylık hamile..Allah ondan razı olsun yeterki güvenin stres yapmayın...

inş. darısı bızlere ;) benımde 25 kasımda sonucumbellı olaccak inş pozıtıf olur da sıze umut olurumm ;)

hadi ins beyzacim sonuc guZEl olurda bana da umit olur kizlar sizwde tsk ederim umarim bende iyi sonuc alirim sizler gibi

Back
X