Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben Halit beyle görüşmüştüm kendisinin iyi bir doktor olduğunu duydum istediğiniz her şeyi sorun sabırla cevap veriyor :) bir gidip görüşün bencearkadaşlar ben de bu yaz ameliyat olmak istiyorum ama benimki keyfi değil kemik eğriliği.. samsun hakkında bilgisi olanlar söylesin lütfeeeen
yalnız canım benim burnum sadece estetiklik değil kbb uzmanı da olmalı bi kbb doktorum var zaten ama tabi nasıldır doktorun başarısı operasyon adına bilmiyorum. daha fazla seçenek bulmak isterim sonuçta:)ben Halit beyle görüşmüştüm kendisinin iyi bir doktor olduğunu duydum istediğiniz her şeyi sorun sabırla cevap veriyor :) bir gidip görüşün bence
ben hiç kbb uzmanı ile görüşmedim keşke yardımcı olabilseydimyalnız canım benim burnum sadece estetiklik değil kbb uzmanı da olmalı bi kbb doktorum var zaten ama tabi nasıldır doktorun başarısı operasyon adına bilmiyorum. daha fazla seçenek bulmak isterim sonuçta:)
sağol canım yine de cevabın içinben hiç kbb uzmanı ile görüşmedim keşke yardımcı olabilseydim![]()
Merhabalar ben Samsun da yaşıyorum ve 24 Ocak'ta Selami Yavuz a ameliyat oldum. Kendisi KBB uzmanı. Hem deviasyonu düzeltti hem de estetik yaptı. Şu an burnum bantlı dün atel çıktı. şiş haliyle bile şu an güzel. Ben kendisini çok araştırmıştım. Özellikle bu site de bu konuda bana çok yardımcı oldu. Selami beyi araştırmanı tavsiye ederim. Ona gitmeden önce 3 estetik cerrahla görüştüm. Selami bey daha profesyonel geldi. Hakkımızda hayırlısı...yalnız canım benim burnum sadece estetiklik değil kbb uzmanı da olmalı bi kbb doktorum var zaten ama tabi nasıldır doktorun başarısı operasyon adına bilmiyorum. daha fazla seçenek bulmak isterim sonuçta:)
hangi hastanede doktordu acaba? gerçekten sağolun araştıracağım :)Merhabalar ben Samsun da yaşıyorum ve 24 Ocak'ta Selami Yavuz a ameliyat oldum. Kendisi KBB uzmanı. Hem deviasyonu düzeltti hem de estetik yaptı. Şu an burnum bantlı dün atel çıktı. şiş haliyle bile şu an güzel. Ben kendisini çok araştırmıştım. Özellikle bu site de bu konuda bana çok yardımcı oldu. Selami beyi araştırmanı tavsiye ederim. Ona gitmeden önce 3 estetik cerrahla görüştüm. Selami bey daha profesyonel geldi. Hakkımızda hayırlısı...
önemli değil ne demek. Kendisi Medicana dahangi hastanede doktordu acaba? gerçekten sağolun araştıracağım :)
peki muayneden ne kadar sonra ameliyat tarihi vermişti ben yazın yaptırmak istiyorum ama hangi ay olur karar veremedim:) okulum finallerim var bi de ramazana da denk gelebilir sanırım .önemli değil ne demek. Kendisi Medicana da
peki muayneden ne kadar sonra ameliyat tarihi vermişti ben yazın yaptırmak istiyorum ama hangi ay olur karar veremedim:) okulum finallerim var bi de ramazana da denk gelebilir sanırım .