- 15 Kasım 2022
- 1
- 4
- 1
- 30
- Konu Sahibi herraroyya
Merhaba arkadaşlar samsunda bildiğiniz iyi bir falcı var mı? Önceliğim cinli olması. Teşekkürler.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cinli az önce bitti az buzlu versek?Merhaba arkadaşlar samsunda bildiğiniz iyi bir falcı var mı? Önceliğim cinli olması. Teşekkürler.
Cinli buyulu konu yasak bilmiyor musunuz?Kadın insan gibi soru sormuş herkes soruyor. Sizin bu dengesiz havalarınızda ayrı bi alem
Hanımefendi sitede bu tarz konuların açılması yasak bilginize.Kadın insan gibi soru sormuş herkes soruyor. Sizin bu dengesiz havalarınızda ayrı bi alem
Uye olunurken kurallari okumuyor kimse demek ki bende yeni uye oldum ama biliyorum. Kimse hakarette etmemis asil siz neyin duyarini kasiyorsunuz?İyide bayan zaten yeni üye olmuş neyin duyarını kasıyosunuz onu anlamadım :) Güzellikle uyarılır birdaha da yapmaz bu kadar basit
Bence siz anlamiyorsunuz uzatmaya gerek yok.Hakaret edilmiş demedim zaten :) dalgaya alıp duyar kasmışsınız bence siz ilk önce benim yazdıklarımı iyi okuyun sonra yorum yapın :)