samsunda doğum yapan

doğumyapan varmı bilmiyorum ama doğum hastanesinde bülent beye gidiyorum özelede gittim hiç farkı yok ilgili birsi bana eltim demişti o hastanede çalışıyor birede nette araştırırsan adı çıkıyor düşünebilirsinm çok kalabalık :( eğer kabul ederse sezeryan istiyorum 2 yıl bebeişimiz olmadı bebeğimi en ufak riske atmak istemiyorum eşim yanımda olsun istiyorum bakalım ne dicek 2 hafta sonra gel dedi doğumhakkında konuşalım dedi ozaman belli olucak nasipse yapmazsa kimi bulururm kara kara düşünüyorum :(
kesınlıkle 19 mayıs fakultesı ıdrıs kocagı tavsıye edıyorum.doktorun en mukemmelı en ıyısı.en merhametlısı...

canım normal mi doğum yaptın ben halen Anadolu hastanesi Zehra hanım a gidiyorum ama doğumu doğumevinde yapabilirim bülent bey yahut gökhan beye randevu almayı düşünüyorum açıkçası ama korkuyorum da kafam çok karışık
yok 42 hafta olmasına rağmen kızım gelmedi suyumda bitmişti sezeryan oldum doğum evinde doğum yaacaksınız gittiğiniz doktor gelmiyor doğuma o gün kim nöbetçiyse zaten ebeler yaptırıyor oda kim denk gelirse tabi özel hastanelere göre doğum evi olması sebebiyle daha tecrübeli ve donanımlıdır

Konu tarihi eski ama bunu yeni okuyacaklar için yazıyorum. Doğum evinden uzak durun. İmkanınız varsa ya da zorlayabiliyorsanız zorlayın özel hastanede doğum yapın. Samsun doğum evinde 15 saatten önce doğum yapan yok. Hiçbir şekilde yakınlarınızla irtibat kuramıyorsunuz. O dayanılmaz acıyı çekerken leş gibi tuvalete bir başınıza gitmek zorundasınız. En az 6-7 kişinin inlemelerinin bağırmalarını duyduktan sonra zaten...
Just now · Like

Konu tarihi eski ama bunu yeni okuyacaklar için yazıyorum. Doğum evinden uzak durun. İmkanınız varsa ya da zorlayabiliyorsanız zorlayın özel hastanede doğum yapın. Samsun doğum evinde 15 saatten önce doğum yapan yok. Hiçbir şekilde yakınlarınızla irtibat kuramıyorsunuz. O dayanılmaz acıyı çekerken leş gibi tuvalete bir başınıza gitmek zorundasınız. En az 6-7 kişinin inlemelerinin bağırmalarını duyduktan sonra zaten...
Just now · Like
çok doğru söylüyorsun liman hastanesine gidiyorum ve cok memnunum.bı kere ufak bırsey ıcın doğumevının acılıne gıtmek zorunda kalmıstım.ebe rutın bırsey olan tansiyonumu ölçerken bıle binbir suratla yaptı onun elınde doğum yapsam bırde napardı kımbılır.Allah kımseyı onların elıne düşürmesin.imkanı olan samsunda sadece liman hastanesıne gitsın cunku medıcanadan bıle daha ıyı tam özel hastane

Samsunda doğum yapacakkara önerim; doğum hastahanesinde muhabbet hanım çok iyi bir doktor. Tüm kontrollerimizi ona yaptırdık. Çok cana yakın bir bayan. Özel düşünen arkadaşlara da büyük anadolu da zehra hanım var. Devlet hastahanesi zaten özeli hiç aratmıyor. Çok temiz, biraz yoğunluk olacak haliyle. Büyük anadolu ise standartların üstünde bir hastahane. Özel oda imkanları falan oldukça iyi.

merhaba arkadaşlar ben anadolu hastanesinde gökhan beye gidiyorum doktordan memnum ama hastane bana çok temiz gelmiyor düşük tehlikemden dolayı 2 gün yattım rahatsız etti odaların durumu birden yatak ücreti ve doğum çok pahalı ben allahtan bir sorun olmazsa kesinlikle normal doğum istiyorum normal doğum 850 miş bide yatak ücreti falan derken 1000 geliyor normal doğum için çok saçma buldum bu fiyatı kontrollere gökhan beye gitsem doğumu doğum evinde yapsam olmazmı doğum evi çokmu kötü bilgisi olan varmı ?

Back
X